Book et gratis oplæg - fysisk eller digitalt

Lad os samarbejde! Få et gratis oplæg om trivsel, sygefravær og mental sundhed - tilbydes både fysisk og digitalt. Læs her, hvordan du booker. 

Om oplægget

Vores konsulenter kan deltage med et oplæg om trivsel, sygefravær og mental sundhed på dit kursus, webinar, foredrag, fyraftensmøde eller i din netværksgruppe. 

Oplægget varer en time, og det eneste krav er, at der minimum skal være 20 deltagere fra forskellige private virksomheder. Oplægget tilbydes både digitalt og ved fysisk fremmøde for foreninger/netværksgrupper.

Oplægget tilbydes desværre ikke til enkelte virksomheder som fx en temadag. 

Sådan booker du 

Ring eller skriv til Birgitte Poulsen for at booke en af vores konsulenter til et oplæg.

Send mail til Birgitte

Eller ring på tlf. 2293 7666

Eksempel på et oplæg

I kunne fx være et jobcenter, som inviterer minimum 20 private virksomheder fra lokalområdet til at høre om trivsel og mental sundhed. Det kan foregå både ved fysisk fremmøde eller digitalt. Her leverer vi en times gratis oplæg. 

Vores konsulenter på sygefraværsområdet er vant til at holde oplæg og hjælpe organisationer og ledere med at skabe bedre trivsel og sænke sygefraværet. 

Du kan læse mere om os her

Hvorfor er dette gratis?

Vi har fået støtte af Velliv Foreningen til projektet ”Tag hånd om trivslen” til at styrke den mentale sundhed i små og mellemstore private virksomheder med op til 250 ansatte.

Her er nogle af os, du kan møde, hvis du booker et oplæg

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Cabi.Core.Models.GridModels.FeatureSectionViewModel.

Tilbud

Vær med i en online erfagruppe – gratis!

Grib muligheden for at sparre med andre HR-medarbejdere, ejere, ledere og mellemledere i private virksomheder med max 250 ansatte. Der er begrænset pladser, så vent ikke for længe, der bliver hurtigt fyldt op.

Læs mere
Tilbud

Få et virksomhedsbesøg - gratis!

Kom i dybden med en problemstilling I har i virksomheden, og få sparring og inspiration til at komme videre. Eller måske er der bare nogle områder, hvor I kan blive endnu bedre. Book et besøg af én af vores konsulenter lige her.

Læs mere

Muligheden for at tilbyde gratis oplæg er støttet af Velliv Foreningen

Projektet 'Tag hånd om trivslen - vejledning til små og mellemstore virksomheder' er støttet af Velliv Foreningen, som ønsker at fremme mental sundhed i Danmark. 

Velliv Foreningen støtter projekter, der bidrager til at danskerne trives, har mentalt overskud og er i stand til at indgå i positive fællesskaber både på arbejdet og i privatlivet – hele livet. 

Projektet har fokus på at styrke det psykiske arbejdsmiljø i små og mellemstore private virksomheder i hele landet. Som en del af projektet tilbyder vi GRATIS viden, værktøjer og vejledning til lederne med det sigte, at de skal blive bedre til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt medarbejderne. 

Læs mere om Velliv Foreningen

Læs seneste pressemeddelelse

Viden og baggrund

Lavt fravær styrker bundlinjen

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere