Case - REMA 1000 i Ålbæk

I Ålbæk i Nordjylland har den lokale REMA 1000 købmand gode erfaringer med at ansætte en deltager fra projekt Jobstyrke i Nord. Se videoen, og få mere viden om, hvilke hensyn der er vigtige at tage, når man får en ny kollega, der er psykisk sårbar.

Hvordan lykkes man med at skabe en arbejdsplads, der kan rumme psykisk sårbare medarbejdere? I første omgang skal man faktisk bare give dem plads.

Hemmeligheden bag det gode ansættelsesforhold

Mød Kasper Thomsen, der er købmand i REMA 1000 i Ålbæk. Han har en psykisk sårbar medarbejder, som fungerer og trives på lige fod med sine kollegaer. Hemmeligheden bag det gode ansættelsesforhold er en god velkomst, rummelighed og ligeværdig behandling af den sårbare.

 

Video: Jobstyrke i Nord - Hos REMA 1000 i Ålbæk


Videoen er produceret i forbindelse med projekt Jobstyrke i Nord. Med en virksomhedsrettet indsats vil projektet bidrage til, at mennesker med en psykisk sårbarhed, der samtidig befinder sig på på kanten af arbejdsmarkedet i Nordjylland, får en håndholdt indsats.

Viden og baggrund

Om Jobstyrke i Nord

Projekt Jobstyrke i Nord, støttet af Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, har til formål at sikre, at psykisk sårbare borgere fra Region Nordjylland får fodfæste på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Jobstyrke i Nord
Viden og baggrund

Onboarding af medarbejdere eller praktikanter med udfordringer

For nogle ledige kan en praktik på en virksomhed være et stort skridt. De har måske været ledige længe, eller de har psykiske udfordringer, som gør, at de let bliver usikre og utrygge. Få gode tips til onboarding af sårbare medarbejdere.

Læs mere om onboarding af psykisk sårbare

Har du spørgsmål til Jobstyrke i Nord?

Kontakt Bente eller Carsten