Evaluering af Projekt "Klar til Start"

Cabi er evaluator på projekt "Klar til Start". Et projekt, hvor unge med autisme uddannes til job.

Projektperiode: 2013-2020

Projekt "Klar til Start" blev lanceret i 2013 og er et opkvalificeringsforløb for personer med Autisme Spektrum Forstyrrelse (ASF) på minimum et moderat funktionsniveau. Forløbet finder sted på virksomheder med efterfølgende jobgaranti og drives af 11 partnere, som har placeret en pædagogisk vejleder på daglig basis i virksomhederne.

Det sker i et samarbejde med dagligvarekoncernen Coop Danmark, ILVA, Catering Engros, Catering Danmark og Abena. Fonden Unges i Værløse er projektleder.

Evalueringer af projekt "Klar til Start"

Cabi evaluerer løbende projektet for at sikre projektets fremdrift og for at dokumentere resultaterne.

Se opstartsevaluering april 2015

Se Midtvejsevaluering 2017

Se Forankringsevaluering 2018

Udvikling af webportal

Cabi har i samarbejde med Vesterzone etableret en web-portal, hvor "Klar til Start" tilmelder og afmelder kursisterne, registrerer deres progression og følger op på udslusningen tre måneder efter endt forløb.

Evaluering fra start til slut

Direktør Britta Bak, Fonden Unges, udtaler følgende om Cabis Evaluering af ”Klar til Start”:

”Cabi har løbende evalueret vores projekt. De kender området og har på den måde kunne holde os på sporet og sikre kvalitet i vores indsats. De er altid klar til at give os sparring, når vi har udfordringer, og kommer med anbefalinger til, hvordan ”Klar til Start” kan gøre det bedre. De kender beskæftigelsesområdet og lovgivningen. De har troværdighed blandt vores samarbejdspartnere og kender både virksomhedernes og jobcentrenes vilkår. Det sikrer kvalitet i de anbefalinger, de giver os. Derudover oplever jeg kontinuitet, fordi det er den samme erfarne medarbejder, der gennemfører evalueringen hele vejen igennem.”

Mere viden om projekt Klar til Start

Du kan læse mere om projekt "Klar til Start" på projektets hjemmeside

Gennem kortlægning og analyser får I mere præcise facts på bordet. I kan dermed stille skarpt på fx. årsager til udfordringer, muligheder for forbedring eller udvikling af særlige indsatser.

Afhængig af området kan Cabi efterfølgende stille med en erfaren rådgivning om, hvor og hvordan du kan sætte ind for at skabe forandringer.

Projekt

Cabis projekter

Her på siden kan du læse om de projekter, Cabi er med i.

Se Cabis projekter