Vi er sammen om flere i arbejde

Har du brug for sparring, inspiration eller gode råd til, hvordan netop din virksomhed kan bidrage til et mere rummeligt arbejdsmarked med plads til flere? Mange virksomheder har gode erfaringer med at gøre en indsats, der hjælper flere ind på arbejdsmarkedet. De kan hjælpe dig, der gerne vil i gang med at tage socialt ansvar. 

Becher Madsen Service

Becher Madsen Service samarbejder med jobcentre om rekruttering og praktikker for at hjælpe bl.a. unge med autisme eller andre udfordringer tilbage på arbejdsmarkedet med en succesoplevelse. 

BMS logo

BE installationer a/s

BE installationer lykkes med at give udsatte unge en chance ved blandt andet at have en høj andel af lærlinge i teamet.

BE Installationer

Bjerregaard ApS

Bjerregaard Aps har fokus på et godt socialt arbejdsmiljø og investering i ergonomisk korrekte hjælpemidler.

Logo Bjerregaard ApS

Borups Service ApS

Borups Service ApS har 106 personer ansat i fleksjob. De ansætter kun folk i fleksjob, og det kan de, fordi de kun søger opgaver, der er simple og rutineprægede. 

Borups Service ApS logo

Carls.nu

Carls.nu har succes med at have folk i praktik, jobafklaringsforløb og herefter fastansættelse, ansætte fleksjobbere, have studerende i praktik samt deltage i  mentorordninger.

Carls.nu logo

CJ Truckservice ApS

CJ Truckservice er specialiseret i ergonomisk korrekt udstyr til håndtering af paller. Produkterne har hjulpet funktionsnedsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet. De ansætter fleksjobbere og er aktive med at give unge en uddannelse

CJ Truckservice logo

Coop

I initiativet "Coop Crew" hjælper Coop udsatte unge med fritidsjob og lærepladser. I "Klar til start" laver de særlige ansættelsesforløb for mennesker med autisme.

Coop logo

Den Jyske Kontrolcentral A/S

Den Jyske Kontrolcentral ansætter bredt og laver ofte praktikker. De rekrutterer blandt grupper som ikke normalt finder vej til arbejdsmarkedet.

Den jyske kontrolcentral logo

DK ROOF A/S

DK Roof gør en generel indsats for, at mennesker fra kanten af samfundet kan blive en del af arbejdsmarkedet.

DK ROOF logo

EGISS A/S

Egiss støtter kollegaer fra kanten af arbejdsmarkedet og har lang erfaring med at bygge samarbejder op, hvor forskelligheder kan rummes i en arbejdshverdag.

Egiss A/S logo

Frede Andersen & Søn

Frede Andersen & Søn arbejder bredt for at fastholde medarbejdere. De har et tæt samarbejde med kommunerne for at hjælpe borgere fra kanten ind på arbejdsmarkedet. 

Frede Andersen og Søn logo

JobCare A/S

JobCare A/S har fokus på fastholdelse og tilpassede ansættelsesforhold for at sikre diversitet og en god work-life balance.

Jobcare logo

KHRS ApS

KHRS tager socialt ansvar ved rekruttering og opkvalificering af integrationsborgere langt fra arbejdsmarkedet gennem en helhedsorienteret fastholdelsesstrategi. 

KHRS logo

Nybo Workwear A/S

Nybo Workwear samarbejder med jobcenteret og har på deres lager løbende borgere i udredning til fx fleksjob. Selvom borgerne kan have eksempelvis psykiske udfordringer, så ender praktik eller udredningsforløb i Nybo Workwear ofte med ansættelse i fx fleksjob.

Nybo Workwear logo

Pakkeriet Hadsund

Pakkeriet Hadsund ansætter personer fra kanten af arbejdsmarkedet til opgaver, der ikke kræver faglærte hænder. Pakkeriet fungerer som springbræt til arbejdsmarkedet.  

Pakkeriet Hadsund logo

Pana ApS

Pana har fokus på at skabe en virksomhed, hvor diversitet i alder, køn, fysik og psykisk kunnen samt etnicitet er en naturlighed.  

Pana logo

Randers FC

Randers FC hjælper udsatte unge i fritidsjob gennem sponsornetværket. Derudover har de flere indsatser, der har til formål at hjælpe unge med at finde deres vej i livet gennem uddannelse og beskæftigelse. 

Randers FC logo

Schoeller Plast Enterprise A/S

Schoeller Plast inspirerer unge til uddannelse via skolebesøg. Samarbejder med FGU og med jobcentret for at rekruttere unge eller medarbejdere i fleksjob. 

Schoeller Plast logo

Smartkidz

Smartkidz har gode erfaringer med at ansætte personer med psykiske udfordringer. De har fokus på at skabe et rummeligt og trygt arbejdsmiljø, hvor de ansatte hjælper hinanden

Smartkidz logo

Social Craft

Social Craft har udelukkende medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet. De vil vise, at det er muligt at vækste og drifte en virksomhed på markedsvilkår, med det formål at skabe arbejdspladser til alle mennesker.

Social Craft logo

Søstrene Grene

Søstrene Grene arbejder med diversitet, fastholdelse og sygefravær. De henter blandt andet en del af medarbejderstaben blandt mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. 

Søstrene Grene logo

Skal din virksomhed stå her? 

Er din virksomhed også med til at få flere fra kanten af arbejdsmarkedet i job? 

Fortæl os, hvad I bidrager med, og hvordan I kan inspirere andre virksomheder. 

Udfyld formular 

Få mere inspiration

Der er mange flere inspirerende historier at hente i vores cases "fra virksomhed til virksomhed".

Her kan du kan læse om, hvordan andre lykkes med at rekruttere udsatte ledige, fastholde medarbejdere og arbejde effektivt med sygefravær og trivsel.

Se cases


SPØRG CABI

Bliv klogere på at tage socialt ansvar

Kontakt Marianne og få gode råd til, hvad netop din virksomhed kan gøre.

| Denne service er gratis for dig, fordi Cabi får offentlige midler på Finansloven |

Portrætbillede Marianne Lyngberg Nilsson

Sammen om flere i arbejde

Vi kommer til at mangle mange kloge hoveder og varme hænder i fremtiden. En løsning er flere rummelige og socialt ansvarlige virksomheder. Du får her inspiration og værktøjer til, hvordan I griber det an?

Læs mere om, hvordan vi sammen får flere i arbejde