Vi er sammen om flere i arbejde

Har du brug for sparring, inspiration eller gode råd til, hvordan netop din virksomhed kan bidrage til et mere rummeligt arbejdsmarked med plads til flere?

Mange virksomheder har gode erfaringer med at gøre en indsats, der hjælper flere ind på arbejdsmarkedet. De stiller sig her til rådighed for dig, der gerne vil i gang med at tage socialt ansvar. Find virksomheder her og få tips til, hvordan de kan hjælpe dig i gang. 


BMS logo

Becher Madsen Service

Samarbejder med jobcentre om rekruttering og praktikker for at hjælpe bl.a. unge med autisme eller andre udfordringer tilbage på arbejdsmarkedet med en succesoplevelse.  -


Bjerregaard ApS

Bjerregaard Aps har fokus på et godt socialt arbejdsmiljø og investering i korrekte hjælpemidler.

Borups Pakkeri logo

Borups Service ApS

Borups Service ApS har 106 personer ansat i fleksjob. De ansætter kun folk i fleksjob, og det kan de, fordi de kun søger opgaver, der er simple og rutineprægede. 

Carls.nu logo

Carls.nu

Carls.nu har succes med at have folk i praktik, jobafklaringsforløb og herefter fastansættelse, ansætte fleksjobbere, have studerende i praktik samt deltage i  mentorordninger.

-

Coop

I initiativet "Coop Crew" hjælper Coop udsatte unge med fritidsjob og lærepladser. I "Klar til start" laver de særlige ansættelsesforløb for mennesker med autisme.

-

EGISS A/S

Egiss støtter kollegaer fra kanten af arbejdsmarkedet og har lang erfaring med at bygge samarbejder op, hvor forskelligheder kan rummes i en arbejdshverdag.

-

Frede Andersen & Søn

Frede Andersen & Søn arbejder bredt for at fastholde medarbejdere. De har et tæt samarbejde med kommunerne for at hjælpe borgere fra kanten ind på arbejdsmarkedet. 

KHRS logo

KHRS ApS

KHRS tager socialt ansvar ved rekruttering og opkvalificering af integrationsborgere langt fra arbejdsmarkedet gennem en helhedsorienteret fastholdelsesstrategi. 

-

Pakkeriet Hadsund

Pakkeriet Hadsund ansætter personer fra kanten af arbejdsmarkedet til opgaver, der ikke kræver faglærte hænder. Pakkeriet fungerer som springbræt til arbejdsmarkedet.  

""

Pana ApS

Pana har fokus på at skabe en virksomhed, hvor diversitet i alder, køn, fysik og psykisk kunnen samt etnicitet er en naturlighed.  

-

Schoeller Plast Enterprise A/S

Schoeller Plast inspirerer unge til uddannelse via skolebesøg. Samarbejder med FGU og med jobcentret for at rekruttere unge eller medarbejdere i fleksjob.  

""

Søstrene Grene

Søstrene Grene arbejder med diversitet, fastholdelse og sygefravær.


Hvad gør I?

Er jeres virksomhed også med til at få flere fra kanten af arbejdsmarkedet i job? 

Fortæl os, hvad I bidrager med og inspirer andre virksomheder. Jeres indsats vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Udfyld formular 

Sammen om flere i arbejde

Vi kommer til at mangle mange kloge hoveder og varme hænder i fremtiden. En løsning er flere rummelige og socialt ansvarlige virksomheder. Du får her inspiration og værktøjer til, hvordan I griber det an?

Læs mere om, hvordan vi sammen får flere i arbejde

Vil du også inspirere andre til at få flere i arbejde?

Kontakt Signe og få gode råd til, hvad netop din virksomhed kan gøre.