Sammen om flere i arbejde

Vi kommer til at mangle mange kloge hoveder og varme hænder i fremtiden. Derfor er det vigtigt at tænke bredt og skabe et arbejdsmarked, hvor flere med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer er inkluderet. Men hvordan bidrager man som virksomhed?

Det handler om at lade sig inspirere af hinanden og de gode historier, for at vi kan være sammen om at få flere fra kanten i arbejde.

Mange virksomheder har allerede gode erfaringer med at arbejde med socialt ansvar. De erfaringer kan være værdifulde for andre, der har fået øje på de fordele, der er ved at kigge mod hjørnerne af arbejdsmarkedet, men mangler viden om, hvordan man kommer i gang.

De arbejder sammen med Cabi for et socialt bæredygtigt arbejdsmarked ↓

Vil du også være med?

 

Virksomheder hjælper virksomheder

Se de virksomheder, der har meldt sig til at hjælpe andre virksomheder med at tage socialt ansvar. Læs om deres erfaringer og se, hvad de kan tilbyde for at hjælpe jeres virksomhed i gang med at få flere i arbejde.

 

Få hjælp af andre virksomheder


Virksomheder tager socialt ansvar

Se eksempler på, hvordan andre virksomheder tager socialt ansvar ved enten at fastholde deres medarbejdere eller inkludere udsatte ledige.

 

Bliv inspireret af cases


CSR People Prize - Dem, der går forrest

Nogle virksomheder går forrest og viser vejen til et mere bæredygtigt arbejdsmarked med plads til flere. Det anerkender Cabi med uddelingen af CSR People Prize. Se, hvilke særlige indsatser de tidligere vindere har gjort.

Læs om tidligere vindere af prisen


Cabis bestyrelse sætter kursen

Medlemmerne i Cabis bestyrelse er drevet af en fælles motivation for at give mennesker på kanten fodfæste på arbejdsmarkedet. De arbejder for, at flere kan blive en del af det fællesskab, der giver værdi til det enkelte menneske og til samfundet.

Læs mere om Cabis Bestyrelse


Advisory Board inspirerer

Advisory Board Cabi har repræsentanter fra både små og store virksomheder. Medlemmerne sætter egne erfaringer og udfordringer i spil for på den måde at kunne påvirke, fremme og højne socialt ansvar på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Advisory Board Cabi


Hvad gør I?

Er jeres virksomhed også med til at hjælpe flere fra kanten ind på arbejdsmarkedet? 

Fortæl os, hvad I bidrager med. Jeres indsats vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, hvor den kan være med til at inspirere andre virksomheder.

Udfyld formular 


Hvad vil det sige at udvise socialt ansvar

Som virksomhed er du socialt ansvarlig, når du i det daglige arbejder med fx at

  • forebygge at dine medarbejdere mistrives eller bliver syge
  • fastholde de medarbejdere, der er i fare for at ryge ud af arbejdsmarkedet
  • rekruttere udsatte mennesker, der af forskellige årsager kan have svært ved at få en fod inden for på arbejdsmarkedet.

I dit arbejde med at tage socialt ansvar tilbyder Cabi at give dig sparring på de udfordringer, du kan løbe ind i. 


Tilbud til virksomheder

Virksomheder har i mere end 20 år brugt Cabi gennem arrangementer, viden og værktøjer og netværk. Vi hjælper også dig. Se vores tilbud særligt rettet mod virksomheder.

Se tilbud til virksomheder
Viden og baggrund

Hvem kan jeg ansætte?

Mange mennesker står i dag uden for arbejdsmarkedet. Læs mere om de forskellige grupper i samfundet, som du kan give en håndsrækning.

Læs mere om rekruttering fra kanten
Metode og værktøj

Samarbejdet med jobcentret

Inddrag jobcentret som samarbejdspartner, når du ønsker at rekruttere medarbejdere eller at tage næste skridt med dit sociale ansvar.

Læs mere

Vil du også være sammen om flere i arbejde?

Kontakt Signe og få gode råd til, hvad netop din virksomhed kan gøre.