Cabis digitale årskonference:
Bæredygtig ledelse – vejen til 2030

Cabis årskonference blev afholdt onsdag den 24. marts 2021 kl. 9.00-12.30 med ny viden og inspiration til, hvordan du konkret kan arbejde med bæredygtig ledelse i din virksomhed.

Talere og panel: Poul Due Jensen, Grundfos | Mette Neville, Aarhus BSS | Sara Krüger Falk, Global Compact Network Denmark | Lars Bo Pedersen, Velliv Foreningen| Mette Rønnau, Cabi m.fl. 

Sådan arbejder de bæredygtigt: VOLA | Genbrugssten | Denwood by Horn Bordplader | Give Steel m.fl. 

Konferencier: Steffen Max Høgh, Holmris B8

Se vinderne af CSR People Prize 2021 her

Konferencier

Steffen Max Høgh

CSR-direktør, Holmris B8

Steffen Max Høgh har siden 2017 været CSR direktør i HOLMRIS B8 - en af Nordeuropas største møbelforhandlere, der har et stigende fokus på at recirkulere og genbruge brugte kontormøbler. 

Hovedtaler

Poul Due Jensen

CEO, Grundfos

Poul Due Jensen har en bred international ledelseserfaring fra stillinger i Europa, USA og Asien som Global Segmentdirektør, Marketingdirektør i Canada, Regional Marketingdirektør i Nordamerika, samt Regionaldirektør for Asia Pacific.

Hovedtaler

Mette Neville

Professor og leder af Center for Små og Mellemstore Virksomheder ved Aarhus BSS

Centret forsker i samarbejde med virksomhederne i, hvordan man bedst skaber og styrer vækst i SMV'er. Mette Neville sætter i sit indlæg fokus på, hvordan SMV'er kan bruge bæredygtighed som afsæt for udvikling og vækst.

Bæredygtig ledelse er fremtiden

Som leder er det ikke længere nok, at din virksomhed er omkostningseffektiv og tjener penge. God ledelse handler om at skabe balance mellem god forretning, virksomhedens ageren i verden og at være en god og attraktiv arbejdsplads, hvor dine medarbejdere trives og udvikler sig. Dét er bæredygtig ledelse.

På konferencen kommer vi hele vejen rundt om bæredygtig ledelse lige fra forskning på området til inspiration og konkrete erfaringer fra virksomheder, der arbejder bæredygtigt.

Du møder bl.a.:

  • Torben Larsen, CEO i Give Steel arbejder med at uddanne unge og gøre deres til, at der er en plads og et job til alle.
  • Peder Nygaard, COO i VOLA der fortæller, hvordan de tænker bæredygtighed ind i mange aspekter af deres værdikæde. Herunder også hvordan vores medarbejdere trives og udvikles.
  • Steen Madsen, direktør i Genbrugssten, der fortæller om, hvordan Genbrugssten & Godt Gjort forlænger affaldets levetid - til gavn for miljø, mennesker og cirkulær økonomi. 

...og mange flere.

Se program

På konferencen stiller vi skarpt på tre temaer inden for bæredygtighed med cases og live paneldebatter om:​

  • Cirkulær økonomi og social ansvarlighed
  • Kompetenceløft til fremtiden
  • Mental sundhed i arbejdslivet.

Læs om temaerne

Spørgsmål og svar om Årskonferencen

Hvor kan jeg læse programmet?

Du finder dagens program lige her. Her kan du også læse mere om temaer og oplægsholdere.

Koster det noget at deltage?

Nej, det er gratis. 

Hvad er CSR People Prize?

Undervejs på konferencen uddeles CSR People Prize til tre virksomheder, der går forrest og tager et særligt socialt ansvar.

På konferencen uddeles:

  • en pris til en virksomhed med op til 250 ansatte
  • en pris til en virksomhed med over 250 ansatte
  • en CSR People Prize Særpris

v/ H.K.H. Prins Joakim og Mette Rønnau, direktør Cabi

Læs mere om priserne her

Hvad bruger I mine oplysninger til ved tilmelding?

Vi bruger dine oplysninger til at sende dig link til konferencen samt sende dig materiale relateret til konferencen, fx links til optagelserne efterfølgende og indhold relateret til temaerne. Efter konferencen vil alle deltagere modtage en tilfredshedsundersøgelse via mail, som vi håber, du vil bruge et par minutter på at besvare, så vi kan blive endnu bedre i fremtiden. 

Læs i øvrigt vores persondatapolitik

Kan jeg kun deltage online?

Ja, grundet COVID-19 situationen, er det ikke muligt at mødes fysisk. Konferencen transmitteres live, du deltager via din PC.

Hvilken digital platform anvender I til konferencen?

Vi anvender platformen Get Visual TV. Det kræver ikke et særligt program på din PC, du åbner blot det tilsendte link i din webbrowser og følger anvisningen.

Du modtager linket via den mail, du har opgivet ved tilmelding

Hvordan logger jeg på?

Forud for konferencen modtager du et unikt link på den mail, du brugte ved tilmelding. Det link skal du klikke på og blot følge anvisningen.

Er det muligt at se eller gense konferencen efter den 24. marts?

Ja, konferencen optages og lægges efterfølgende ud som små videoklip med overskrifter, så du kan gå ind og se lige præcis det, som du gerne vil se eller gense. Alle tilmeldte vil efter konferencen automatisk modtage link til optagelserne.

Dvs. selvom du allerede nu ved, at du ikke har mulighed for at se med den. 24. marts, så skal du blot tilmelde dig her, så får du tilsendt link til optagelserne efterfølgende.

Jeg har et spørgsmål, hvem kan jeg kontakte?

Ring eller skriv til Signe Bloch-Krarup på sb@cabiweb.dk eller tlf. 2227 5629. Hun sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Se program

Se programmet med ca. tider. Du kan også læse mere om de tre temaer og oplægsholderne. Årskonferencen er i år 100 % digital og live-streames.

Se programmet

CSR People Prize

CSR People Prize uddeles til virksomheder, der går forrest og tager et særligt socialt ansvar. I år uddeler vi tre priser.

Læs om priserne

Tilmeld dig gratis

Glæd dig til en formiddag fyldt med ny viden og inspiration til, hvordan du kan arbejde med bæredygtig ledelse. Vi glæder os.

Tilmeld dig gratis

Pressekontakt til Årskonferencen

Har du brug for information eller en kommentar i forbindelse med Cabis Årskonference 2021, så tag fat i Ea Nielsen Kommunikationschef: eni@cabiweb.dk

Læs mere

Årskonferencen er arrangeret i samarbejde med

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at tage fat i Signe