Bæredygtig ledelse – vejen til 2030

Sæt kryds i kalenderen! Med Cabis årskonference og CSR People Prize sætter vi den 2. december 2020 fokus på bæredygtig ledelse og hylder de virksomheder, som går forrest.

Bæredygtig ledelse er fremtiden. Som leder er det ikke længere nok, at din virksomhed er omkostningseffektiv og tjener penge. God ledelse i dag handler om at skabe balance mellem god forretning, virksomhedens ageren i verden, og en god arbejdsplads. Kompetente og motiverede medarbejdere er fundamentet for økonomisk vækst.

Dét er bæredygtig ledelse. Alle virksomheder i Danmark har gavn af at arbejde med bæredygtige principper, som kan fremme værdiskabelsen i virksomheden, for medarbejderne og for samfundet. På denne dag får du ny viden og inspiration til, hvordan du kan arbejde med den tredobbelte bundlinje i din virksomhed. Ansvar for forretningen er lig med ansvar for omverdenen og medarbejderressourcerne.

Corona-krisen viste, at virksomheder og deres ledere kan omstille sig lynhurtigt. Det giver en unik mulighed for at genopfinde måden, vi leder virksomheder på med større fokus på socialt ansvar for medarbejderne samtidig med, at vi bevarer den gode forretning.

En af årets hovedtalere er Mads Nipper, CEO i Grundfos og Årets Leder i 2019. Han har bl.a. gjort sig til talsmand for bæredygtig ledelse med fokus på at skabe værdi for alle virksomhedens interessenter.

✓ Sæt kryds i kalenderen 2. december 2020

Vi åbner snart for tilmelding

Årskonference: Bæredygtig ledelse – vejen til 2030

Læs mere om konferencen, årets hovedtaler og tre temaspor:

Temaspor:

  • Cirkulær økonomi og arbejdspladser til flere
  • Kompetenceløft til fremtidens udfordringer
  • Ledelse i præstationssamfundet.

Læs mere her

CSR People Prize 2020 + særpris

CSR People Prize uddeles til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar

I år uddeler vi tre priser

  • CSR People Prize til en mindre virksomhed
  • CSR People Prize til en større virksomhed
  • CSR People Prize Særpris

Læs mere om priserne

Bæredygtig ledelse

- Er også FNs Verdensmål

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at tage fat i Christina eller Jacob.