Bare ring - vi vil gerne hjælpe dig

Vi snakker dagligt om fx trivsel, sygefravær og arbejdsmiljø med alle typer af virksomheder på tværs af brancher i hele landet. 

Find kontaktpersonen i din region og tøv ikke med at ringe til os med de udfordringer, du bøvler med lige nu.

Tanya, Dorte, Marie, Signe og Jacob har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder godt på vej. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig. 

Find deres mailadresse og telefonnummer herunder.

 

Oplæg, besøg og nye lokale netværk

I 2020 byder vi ind med både oplæg, besøg og etablering af lokale netværk ud fra jeres behov og udfordringer som virksomhedsmedlemmer:

  • Du kan bestille os til dit lokale erhvervsråd eller -netværk. Vi byder ind med værktøjer, cases og inspiration til alle små og store virksomheder i hele Danmark. Derfor kommer vi gerne ud, hvor I mødes lokalt i erhvervsråd og -netværk.
    Hvis du vil have os på besøg i dit område, så ”bestil os”. Skriv til Signe på sb@cabiweb.dk og vi aftaler oplæg i dit erhvervsnetværk med min. 25 deltagere.
  • Har du en idé, så er vi klar. VirksomhedsnetværkCabi er dit netværk. Det betyder konkret, at vi sammen med en gruppe virksomheder kan starte et lokalt tema-netværk. Ingen virksomheder kan løse alle udfordringer alene. Og VirksomhedsnetværkCabi samarbejder med alle, så hold dig ikke tilbage, hvis du har en god idé til et lokalt temamøde eller anden aktivitet på tværs. Vores mål er, at I lykkes med jeres sociale ansvar.
    Vil du i gang med lokalt netværk eller har en idé, så tag fat i os. Send mail til Signe på sb@cabiweb.dk

Har du en idé, så er vi klar. 

VirksomhedsnetværkCabi er dit netværk. Det betyder konkret, at vi sammen med en gruppe virksomheder kan starte et lokalt tema-netværk. Ingen virksomheder kan løse alle udfordringer alene. Og VirksomhedsnetværkCabi samarbejder med alle, så hold dig ikke tilbage, hvis du har en god idé til et lokalt temamøde eller anden aktivitet på tværs. Vores mål er, at I lykkes med jeres sociale ansvar.
Vil du i gang med lokalt netværk eller har en idé, så tag fat i os. Send mail til Signe på sb@cabiweb.dk

Din kontakt på Sjælland

Din kontakt i Hovedstaden/ Bornholm

Din kontakt i Hovedstaden/Bornholm

Din kontakt i Nordjylland

Din kontakt i Midtjylland

Din kontakt på Fyn og i Syddanmark

Tag netværket med i lommen

Følg os på LinkedIn

Få opdateringer og nyeste viden om trivsel, sygefravær, arbejdsmiljø, socialt ansvar, FN's Verdensmål 8, invitationer til gratis arrangementer, inspirations-cases og meget mere direkte i dit feed på LinkedIn. 

Følg os her

Find dit lokale netværk

VirksomhedsnetværkCabi har lokale netværk i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland og Hovedstaden inkl. Nordsjælland. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Find dit lokale netværk

Arrangementer, konferencer og webinarer

Se oversigt over arrangementer i hele landet. Kom og vær med!

Læs mere

Bliv medlem af netværket

Over 6.000 er allerede med, og det er gratis at blive medlem. Læs om dine medlemsfordele her.

Læs mere om medlemskabet

Seneste nyheder

Jobcentermedarbejdere får ny viden og værktøjer med Faglig Go' Morgen

Styrk de faglige kompetencer i jobcentret gennem Faglig Go' Morgen med Cabi

Som et nyt tilbud til landets jobcentre lancerer Cabi nu Faglig Go' Morgen, der er en times virtuel fordybelse i ny viden, fælles arbejdsgange eller regler på beskæftigelsesområdet. Første arrangement er onsdag den 18. november.

Jobcentrene skal spare for at finansiere aftale om tidlig pension

Jobcentre sendt på sparekurs

Beskæftigelsesindsatsen skal slankes med 1,1 milliarder kr. for at finansiere aftalen om tidlig pension. Det sker blot to år efter regelforenklingen, som også medførte besparelser. Fagforbund er bekymrede.

Især flygtningekvinder kommer tilbage i arbejde efter corona-pandemien

Corona sendte flygtninge ud i ledighed - nu kommer de tilbage i job

Siden april er knap 2.500 flere personer med flygtningebaggrund kommet i arbejde, og det er især kvinderne, som får job. Men det er stadig en stor opgave at få endnu flere kvinder med flygtningebaggrund ud på arbejdsmarkedet, mener ekspert.