Bare ring - vi vil gerne hjælpe dig

Vi snakker dagligt om fx trivsel, sygefravær og arbejdsmiljø med alle typer af virksomheder på tværs af brancher i hele landet. 

Find kontaktpersonen i din region og tøv ikke med at ringe til os med de udfordringer, du bøvler med lige nu.

Tanya, Dorte, Marie, Christina og Jacob har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder godt på vej. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig. 

Find deres mailadresse og telefonnummer herunder.

 

Oplæg, besøg og nye lokale netværk

I 2020 byder vi ind med både oplæg, besøg og etablering af lokale netværk ud fra jeres behov og udfordringer som virksomhedsmedlemmer:

  • Du kan bestille os til dit lokale erhvervsråd eller -netværk. Vi byder ind med værktøjer, cases og inspiration til alle små og store virksomheder i hele Danmark. Derfor kommer vi gerne ud, hvor I mødes lokalt i erhvervsråd og -netværk.
    Hvis du vil have os på besøg i dit område, så ”bestil os”. Skriv til Christina på cip@cabiweb.dk og vi aftaler oplæg i dit erhvervsnetværk med min. 25 deltagere.
  • Har du en idé, så er vi klar. VirksomhedsnetværkCabi er dit netværk. Det betyder konkret, at vi sammen med en gruppe virksomheder kan starte et lokalt tema-netværk. Ingen virksomheder kan løse alle udfordringer alene. Og VirksomhedsnetværkCabi samarbejder med alle, så hold dig ikke tilbage, hvis du har en god idé til et lokalt temamøde eller anden aktivitet på tværs. Vores mål er, at I lykkes med jeres sociale ansvar.
    Vil du i gang med lokalt netværk eller har en idé, så tag fat i os. Send mail til Christina på cip@cabiweb.dk

Har du en idé, så er vi klar. 

VirksomhedsnetværkCabi er dit netværk. Det betyder konkret, at vi sammen med en gruppe virksomheder kan starte et lokalt tema-netværk. Ingen virksomheder kan løse alle udfordringer alene. Og VirksomhedsnetværkCabi samarbejder med alle, så hold dig ikke tilbage, hvis du har en god idé til et lokalt temamøde eller anden aktivitet på tværs. Vores mål er, at I lykkes med jeres sociale ansvar.
Vil du i gang med lokalt netværk eller har en idé, så tag fat i os. Send mail til Christina på cip@cabiweb.dk

Din kontakt på Sjælland

Din kontakt i Hovedstaden/ Bornholm

Din kontakt i Hovedstaden/Bornholm

Din kontakt i Nordjylland

Din kontakt i Midtjylland

Din kontakt på Fyn og i Syddanmark

Tag netværket med i lommen

Følg os på LinkedIn

Få opdateringer og nyeste viden om trivsel, sygefravær, arbejdsmiljø, socialt ansvar, FN's Verdensmål 8, invitationer til gratis arrangementer, inspirations-cases og meget mere direkte i dit feed på LinkedIn. 

Følg os her

Find dit lokale netværk

VirksomhedsnetværkCabi har lokale netværk i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland og Hovedstaden inkl. Nordsjælland. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Læs mere om dit lokale netværk

Arrangementer, konferencer og webinarer

Se oversigt over arrangementer i hele landet. Kom og vær med!

Læs mere

Bliv medlem af netværket

Over 6.000 er allerede med, og det er gratis at blive medlem af VirksomhedsnetværkCabi. Læs om alle dine medlemsfordele her.

Læs mere om medlemskabet

Seneste nyheder

Stigningen i ledigheden overgår tiden efter finanskrisen.

Nedlukning har givet højeste ledighed i syv år

Som konsekvensen af nedlukningen af landet fra midten af marts, er bruttoledigeheen steget med yderligere 35.500 personer fra marts til april. I april lå bruttoledigheden på 152.000 fuldtidspersoner, og det er det højeste i syv år.

Socialrådgivere har oplevet et bedre samarbejde med borgerne under krisen.

Coronakrisen har sat socialrådgivere fri: Har skabt udvikling hos udsatte borgere

For mange socialrådgivere har den suspenderede beskæftigelsesindsats været en unik mulighed for at få deres faglighed i spil på nye måder. Ifølge Dansk Socialrådgiverforening er resultaterne så gode, at de skal med i de kommende reformer af fleksjob og førtidspension.

Jobcentrene åbner igen og kan sætte gang i virksomhedsrettede tilbud

Jobcentre genåbner: Virksomhedsrettede tilbud er igen muligt

Fra onsdag den 27. maj genåber store dele af beskæftigelsesindsatsen, og ledige har igen ret og pligt til at søge og tage imod henviste job. Jobcentrene kan nu også igangsætte virksomhedsrettede tilbud igen.