Netværk, viden og arrangementer om socialt ansvar

VirksomhedsnetværkCabi er for dig, der arbejder med personale og trivsel på arbejdspladsen - hvad enten det er som ejer, leder, HR-chef, HR-medarbejder, løn- og økonomimedarbejder eller som tillidsvalgt.

Bliv medlem i dag

Arbejder du med HR, er du leder eller tillidsrepræsentant, er netværket din direkte vej til gratis rådgivning og viden om det rummelige arbejdsmarked.

Meld dig ind i VirksomhedsnetværkCabi NU - det er gratis

Værdien i et medlemskab for dig er

  • at deltagelsen i vores virksomhedsnetværk med flere end 6000 medlemmer giver synlighed omkring dig og din virksomheds fokus på social ansvarlighed
  • at både du og dine lederkolleger, der står for at styrke og udvikle det sociale ansvar, får tilbudt viden og inspiration på medlemsarrangementer og i netværksgrupper – uden omkostninger!
  • at aktiv deltagelse i et business til business netværk giver mulighed for at skabe relationer på tværs af brancher og virksomheder
  • direkte vej til omkostningsfri rådgivning og viden om socialt ansvar på arbejdsmarked – FNs Verdensmål og delmål 8
  • at VirksomhedsnetværkCabis aktiviteter er spredt ud over hele Danmark, så alle kan deltage i deres nærområde og dermed skabe lokale relationer.

Det får du - helt gratis

  • Invitationer til spændende arrangementer om socialt ansvar direkte i indbakken
  • Fire til fem årlige nyhedsbreve med inspiration og tips & tricks til dit arbejde
  • Mulighed for at sparre med ligesindede
  • Gratis rådgivning på konkrete udfordringer inden for fx sygefravær, alternativ rekruttering, stress og psykisk sårbarhed samt samarbejdet mellem virksomhed og jobcenter.

Sådan kan du være en del af VirksomhedsnetværkCabi

VirksomhedsnetværkCabi arbejder lokalt i de fem regioner: Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstadsområdet/Bornholm. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Du har adgang til 45 årlige arrangementer over hele landet. Vi faciliterer regionale, tematiske netværksgrupper, hvor du kan møde andre virksomheder og vende udfordringer i gensidig fortrolighed. 

Du kan som medlem af en sparringsgruppe være med til at bidrage til konkrete arrangementer, ligesom du kan være ambassadør for netværket i dit område.

Du er velkommen til at bruge vores VirksomhedsnetværkCabi banner i din email-signatur. Send en mail til Marianne Lyngberg Nilsson på man@cabiweb.dk, så sender vi det til dig.

Læs Cabis Persondatapolitik for tilmelding til netværket

Medlemmer

Netværksgrupper i Jylland

Netværksgrupper på Sjælland

Vil du høre mere?

Kontakt Christina Pedersen

Kursus og arrangement

Arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi

Klik på det enkelte arrangement for at læse mere. Kom og vær med - det er gratis at være medlem.

Se listen over arrangementer
Viden og baggrund

Materiale fra arrangementer

Her kan du hente slides og andet materiale fra arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi.

Hent slides og andet materiale

Find dit lokale netværk

VirksomhedsnetværkCabi har lokale netværk i: Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland, Hovedstaden inkl. Nordsjælland. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Læs mere om dit lokale netværk