Netværk, viden og arrangementer om socialt ansvar

VirksomhedsnetværkCabi er for dig, der er ansat i en virksomhed, og som arbejder med personale, rekruttering og trivsel på arbejdspladsen - hvad enten det er som ejer, leder, HR-chef, HR-medarbejder, CSR-ansvarlig, løn- og økonomimedarbejder eller som tillidsvalgt.

...og så er det gratis!

Gør som over 6.000 andre

For ledere, ejere, HR-chefer og -medarbejdere, CSR-ansvarlige, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og løn- og økonomimedarbejdere. Medlemsskabet er din direkte vej til gratis råd og viden om det rummelige arbejdsmarked.

Medlemsskabet er betinget af, at du er ansat i en virksomhed eller er virksomhedsejer. Medlemsskabet er personligt.

JA TAK

Tag netværket med i lommen

Følg os på LinkedIn

Få opdateringer og nyeste viden om trivsel, sygefravær, arbejdsmiljø, socialt ansvar, FN's Verdensmål 8, invitationer til gratis arrangementer, inspirations-cases og meget mere direkte i dit feed på LinkedIn. 

Følg os her

Medlemmer

Arrangementer om året

Netværksgrupper

Dine medlemsfordele: 

  • Deltagelsen i vores virksomhedsnetværk med flere end 6100 medlemmer giver synlighed omkring dig og din virksomheds fokus på social ansvarlighed
  • Både du og dine lederkollegaer, der står for at styrke og udvikle det sociale ansvar, får tilbudt viden og inspiration på medlemsarrangementer og i netværksgrupper – uden omkostninger!
  • Du bliver tilbudt relevant og brugbar kompetenceudvikling inden for forebyggelse og fastholdelse til særlig medlemspris
  • Aktiv deltagelse i virksomhedsnetværk giver mulighed for at skabe relationer på tværs af brancher og virksomheder
  • Direkte vej til omkostningsfri rådgivning og viden om det rummelige arbejdsmarked
  • VirksomhedsnetværkCabis aktiviteter er spredt ud over hele Danmark, så alle kan deltage i deres nærområde og dermed skabe lokale relationer.

Det får du - helt gratis

  • Invitationer til spændende arrangementer om socialt ansvar direkte i indbakken
  • Fire til fem årlige nyhedsbreve med inspiration og tips & tricks til dit arbejde
  • Mulighed for at sparre med ligesindede
  • Gratis rådgivning på konkrete udfordringer inden for fx sygefravær, alternativ rekruttering, stress og psykisk sårbarhed samt samarbejdet mellem virksomhed og jobcenter.

Sådan kan du være en del af VirksomhedsnetværkCabi

VirksomhedsnetværkCabi arbejder lokalt i de fem regioner Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland og Hovedstadsområdet/Bornholm. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Du har adgang til flere årlige arrangementer over hele landet. Vi faciliterer regionale, tematiske netværksgrupper, hvor du kan møde andre virksomheder og vende udfordringer i gensidig fortrolighed. 

Du kan som medlem af en sparringsgruppe være med til at bidrage til konkrete arrangementer, ligesom du kan være ambassadør for netværket i dit område.

Medlemsskabet er betinget af, at du er ansat i en virksomhed eller er virksomhedsejer. Medlemsskabet er personligt.

Du er velkommen til at bruge vores VirksomhedsnetværkCabi banner i din email-signatur. Send en mail til Marianne Lyngberg Nilsson på man@cabiweb.dk, så sender vi det til dig.

Læs Cabis Persondatapolitik for tilmelding til netværket

Arrangementer, konferencer og webinarer

Se oversigt over arrangementer i hele landet. Kom og vær med!

Læs mere
Viden og baggrund

Materiale fra arrangementer

Her kan du hente slides og andet materiale fra konferencer og arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi.

Hent slides og andet materiale

Find dit lokale netværk

VirksomhedsnetværkCabi har lokale netværk i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Fyn, Sjælland og Hovedstaden inkl. Nordsjælland. Vi har kontorer i både Aarhus og København.

Læs mere om dit lokale netværk

Vil du høre mere?

Kontakt Christina Pedersen