Få overblik over din virksomheds sociale ansvar!

Cabi tilbyder en 360 graders screening, der giver dig et overblik over din virksomheds sociale ansvar, så du ved, hvor I gør det godt, og hvor der er potentiale til at gøre mere.

Med screeningsværktøjet ”360 grader om socialt ansvar” får I en temperaturmåling af jeres virksomheds sociale ansvar på fire områder:

  • Håndtering af nedslidning og sygefravær (fastholdelse)
  • Kom på forkant med sygefravær og dårligt arbejdsmiljø (forebyggelse) 
  • Rekruttering - Nye medarbejdere (rekruttering)
  • Onboarding - God introduktion til nye medarbejdere (onboarding).

Screeningen gennemføres sammen med en konsulent fra Cabi og via screeningen og dialogen med konsulenten, får I nye vinkler og prioriteringer, så I fx bliver bedre til at fastholde og/eller rekruttere medarbejdere og dermed sikre kompetencer til virksomheden. Eller I bliver bedre til at arbejde struktureret med jeres sygefravær og trivsel. Alt sammen noget, der gavner jeres virksomhed!

Tilbud

Screening af socialt ansvar

Med Cabis screeningsværktøj "360 grader om socialt ansvar" giver vi jer en temperaturmåling på jeres virksomheds sociale ansvar. Book en screening og få en handleplan skræddersyet til din virksomhed.

Læs mere og book en screening
Viden og baggrund

Socialt ansvar og CSR

Det er socialt ansvar, når virksomheder passer på deres medarbejdere og giver de mennesker, der har brug for det, en hånd til at komme ind på arbejdsmarkedet.

Læs mere om CSR

Vil du gerne vide mere og/eller booke en screening?

Så tag fat i Signe, som sidder klar til at hjælpe jer.