Sygefraværsevent 2021 - 360 grader om forebyggelse

UGE 47 | Den 22.-25. november 2021

Så er der åben for tilmelding

Cabis sygefraværskonference foregår i år digitalt. Gennem uge 47 inviterer vi alle der statsligt, regionalt, kommunalt og privat arbejder med ledelse, sygefravær og trivsel på arbejdspladsen med online.

Programmet er spækket med nogle af landets førende eksperter inden for forebyggelse af sygefravær. Tilmeld dig et eller flere GRATIS events i løbet af ugen 

Se program og tilmeld

Brug for et godt råd?

Hverdagen i virksomheder og kommuner er forandret som følge af COVID-19. Det kan give anledning til mange spørgsmål, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring mandag-torsdag 8.30-15.30 | fredag 8.30-15

GRATIS for virksomheder og kommuner at spørge os. Find os her

Viden og baggrund

Hjemmearbejde

Coronakrisen i 2020 har forandret arbejdsmarkedet, og mange virksomheder har fået flere positive erfaringer med hjemmearbejde. Det giver nye muligheder for job til mennesker med nedsat arbejdsevne, som måske har svært ved at møde fysisk på en arbejdsplads.

Læs mere

Sådan bruger du FN's Verdensmål 8 i din forretning

Det kræver blot 4 trin at komme i mål. Brug guiden her!

Læs mere
Konsulentydelse

Kom i mål med sparring fra Cabis konsulenter

Med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer, rådgiver Cabi virksomheder og kommuner i hele landet. Sammen med jer skaber vi socialt ansvarlige resultater med forebyggelse, fastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet.

Læs om, hvordan I kan bruge Cabi

Download e-bog om stress

Gør som over 500 andre!

Hent vores gratis e-bog om stress, og kom i gang med at forebygge arbejdsrelateret stress på jeres arbejdsplads allerede i dag.

 

Hent e-bogen her

Dét siger vores samarbejdspartnere

98 % af jobcentrene i Danmark har anvendt Cabis viden og ydelser, og 92 % er tilfreds/meget tilfredse med dem. 88 % af virksomhederne, som modtager Cabis viden og ydelser, er tilfredse/meget tilfredse med dem.

Evaluering af Cabi, Rambøll, juni 2016.
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her
Metode og værktøj

Den Sociale Beregner

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) og Cabi har udviklet online-værktøjet Den Sociale Beregner, hvor virksomheder med nogle få klik kan udregne minimumsgevinsten ved at ansætte personer fra kanten af arbejdsmarkedet.

Læs mere om beregneren
Metode og værktøj

Benchmarkmodellen

Brug den til at måle, hvor god jeres virksomhed er i forhold til andre virksomheder til at tage socialt ansvar.

Læs mere om modellen

Seneste nyheder

Lotte Jepsen er videnshuset Cabis nye konsulent

Videnshuset Cabi ansætter ny konsulent

Videnshuset Cabi har ansat Lotte Jepsen som konsulent. Hun kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Vejle Kommune og er blevet en del af Cabis team af sygefraværseksperter.

Ane Baun Nielsen er Cabis nye HR-ansvarlig og konsulent

Nyt ansigt i videnshuset Cabi

Videnshuset Cabi har ansat Ane Baun Nielsen som HR-ansvarlig og konsulent. Hun kommer fra en stilling som HR-konsulent ved Kriminalforsorgen og bliver ansvarlig for Cabis HR-aktiviteter.

Lasse Schaumann Vestergård Pedersen er Cabis nye juniorkonsulent

Videnshuset Cabi ansætter ny juniorkonsulent

Videnshuset Cabi har ansat Lasse Schaumann Vestergård Pedersen som juniorkonsulent. Han skal understøtte Cabis kommunikationsteam i en lang række opgaver, som blandt andet involverer tekstforfatning, sociale medier og web. Han skal desuden arbejde med opgaver inden for fundraising.