Virksomheder bruger Cabi

Virksomheder har i mere end 20 år brugt Cabi gennem arrangementer, viden, værktøjer og netværk. Vi hjælper også dig, og vi er kun et klik eller et opkald væk. 

De senere år har ledere, ejere, HR-, CSR- og økonomiansvarlige samt arbejdsmiljøvalgte fra små som store virksomheder været engageret i Cabis netværksaktiviteter, deltaget på fysiske arrangementer og fast modtaget nyheder.

Med viden og brugbare værktøjer fra Cabi arbejder endnu flere virksomheder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

Sådan kan du bruge Cabi - GRATIS!

✓ Tilmeld dig vores nyheder: Bliv klædt på til at tage socialt ansvar med vores nyheder og værktøjer og få information om arrangementer og events direkte i indbakken

Tilmeld nyheder

✓ Tilmeld dig vores fysiske og digitale arrangementer og webinarer

Fysiske arrangementer

Digitale arrangementer og webinarer

✓ Vær med i vores netværksgrupper

Læs om grupperne

✓ Meld dig som ambassadør for det sociale ansvar

Er du interesseret i at høre mere om, hvad det vil sige at være ambassadør, og hvordan, du bliver det? Så kontakt projektleder Signe Bloch-Krarup på mail sb@cabiweb.dk eller tlf.: 2227 5629

✓ Find guldkorn og ny viden i materialer fra afholdte events

Se materialer

✓ Spørg Cabi - faglig GRATIS telefonservice om dine udfordringer på tlf. 8612 8855

Kontakt os

Hent gratis værktøjer

På siden her finder du en masse værktøjer målrettet dit arbejde, hvad enten du vil give en hånd til udsatte ledige, forebygge sygefravær, fastholde dine medarbejdere eller samarbejde med jobcenteret. 

Gå til værktøjer

- Socialt ansvar er en god forretning. Når man har givet en hånd til et menneske, er resultatet ofte en meget loyal medarbejder. For mange er en virksomhed, som tænker i socialt ansvar, en attraktiv arbejdsplads. Det giver et forspring, når virksomhederne skal rekruttere faglærte og specialister, og det er også blevet et konkurrenceparameter, når virksomheder vælger leverandører.

Mette Rønnau, direktør i Cabi

Som landsdækkende non-profit videnshus arbejder Cabi målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Derfor stiller vi brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:

  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Vil du vide mere om alt det, vi tilbyder virksomheder?

Har du spørgsmål, så tag endelig fat i Signe

Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi