Sygefraværskonferencen 2019

I 2019 gentager vi succesen og afholder to sygefraværskonferencer i København og Aarhus. Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag og sikr dig en plads. 

Konferencerne er for Ledere, HR- og arbejdsmiljøansvarlige i virksomheder. Andre med interesse for arbejdet med sygefravær er også velkomne. 

På årets konference sætter vi fokus på, hvad man som virksomhed kan gøre for at påvirke det fravær, der ikke skyldes almindeligt sygefravær som fx forkølelse eller influenza.

Vær med, når førende eksperter, topledere og læge Charlotte Bøving kommer med deres bud på initiativer, der kan fremme et lavere sygefravær. Hvordan kan simple adfærdsændringer få stor positiv effekt? Hvordan forholder man sig, når en medarbejder bliver alvorligt syg? Og hvilken betydning har det, om arbejdspladsen har en individuel eller kollektiv tilgang til sygefravær?

Dagens oplægsholdere sætter spot på, hvordan indsatser kan forankres på alle niveauer i organisationen. Hør bl.a.

  • Andreas Nordseth, Direktør Søfartsstyrelsen
  • Henrik Fleron, HR Direktør, DSV 
  • Jesper Frederik Gottlieb, Underdirektør TDC
  • Ditte Marie Bruun, cand.scient.san.publ. og projektleder, Kræftens Bekæmpelse
  • Charlotte Bøving, læge og medvirkende i tv-programmet ”Lægen flytter ind” 

Det bliver en aktiv dag med fokus på praksis og metoder, hvor du får mulighed for at afprøve konkrete værktøjer og sparre med andre virksomheder.

Du går hjem med:

  • Nyeste viden og inspiration fra virksomheder og førende eksperter på området
  • Konkrete værktøjer til forebyggelse og håndtering af sygefravær
  • Sparring med andre virksomheder

Tilmeldingsfrist: Den 8. maj 2019

Tag hånd om trivslen

Vi står klar med gratis råd og vejledning til små og mellemstore private virksomheder i hele landet. Få viden, værktøjer og vejledning til at forebygge og håndtere fx sygefravær og stress blandt dine medarbejdere.

Læs mere
Viden og baggrund

Sådan sænker I sygefraværet

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere

Kurser for virksomheder

Matcher kompetencerne ambitionerne, når I skal videre med virksomhedens CSR-arbejde og sociale ansvar? Se listen over vores kurser indenfor stress, korttidsfravær, mobning på arbejdspladsen, kulturmøder på arbejdspladsen og mange flere.

Læs mere