Spørg os om sygedagpenge

Kan man afvikle ferie under en delvis raskmelding? Hvis man er på sygedagpenge, der stoppes efter 52 uger, fordi der ikke er forlængelsesmuligheder, og man efterfølgende bliver syg af noget helt andet - har man da ret til, at sagen om forlængelse tages op igen? 

Sidder du med lignende spørgsmål, så tag kontakt til os

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til fleksjobområdet? Så er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter. 

Er du borger med et spørgsmål om sygedagpenge, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, din fagforening eller a-kasse, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Sygedagpengeforløbet

Sygemeldte borgere skal have hjælp til hurtigst muligt at komme tilbage til arbejdsmarkedet gennem en aktiv beskæftigelsesindsats.

Læs om sygedagpengeforløbet
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her