Spørg os om stress

Hvordan kan jeg lave en god plan for optrapning af en medarbejder, der så småt vender tilbage efter sygemelding med stress? Jeg skal have en trivselssamtale med en medarbejder, som har ændret adfærd. jeg tror, det handler om stress, man kan jeg sige det til medarbejderen? Mit team taler om, at de føler sig stressede, men er der tale om stress?

Sidder du med lignende spørgsmål, så tag kontakt til os

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til stress? Så er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter. 

Er du borger med et spørgsmål om stress, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, din fagforening eller a-kasse, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Forebyg stress

Stress kan påvirke din virksomheds kerneforretning og sætte den enkeltes trivsel på arbejdspladsen under pres.

Læs mere
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her