Spørg os om skånejob

Kan en medarbejder fortsætte i skånejob efter at være fyldt 65 år? Kan man som arbejdsgiver fortsætte med skånejob-honoreringen efter det fyldte 65. år - eller skal en ansættelse herefter være på normale vilkår?

Sidder du med lignende spørgsmål, så tag kontakt til os

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til skånejob, er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter.

Er du borger med et spørgsmål om skånejob, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Førtidspension og skånejob

Få inspiration til at etablere skånejob til førtidspensionister. Lær af virksomheders erfaringer med at skabe velfungerende skånejob.

Læs mere
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her