Spørg os om seniorer på arbejdspladsen

Jeg står overfor at skulle holde en seniorsamtale med en dygtig medarbejder, som er ved at nå pensionsalderen. Jeg vil meget gerne beholde vedkommende så længe som muligt, hvordan forbereder jeg mig på samtalen? Hvilke tilskud kan vi få til en medarbejder, som er ansat i seniorjob? 

Måske har du også et spørgsmål?

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til seniorområdet? Så er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter. 

Er du borger med et spørgsmål om seniorer, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, din fagforening eller a-kasse, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Seniorer på arbejdspladsen

Fastholder du ældre og erfarne medarbejdere, bevarer du deres værdifulde arbejdskraft og viden. Med en bevidst indsats undgår du samtidigt fysisk og psykisk nedslidte medarbejdere, der stopper deres arbejdsliv for tidligt.

Læs mere om seniorer
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her