Spørg os om revalidering

Indgår revalidenter på lige fod med ordinære ansøgere til uddannelsen? Får revalidenten løn/revalideringsydelse under praktikken? Hvis man får bevilget et revalideringsforløb til en erhvervsuddannelse, er der så i det forløb mulighed for at få bevilget personlig assistance?

Sidder du med lignende spørgsmål, så tag kontakt til os

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til revalidering, er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter.

Er du borger med et spørgsmål om revalidering, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Revalidering som investering

Revalideringsforløb kan ofte være langvarige og dermed synes som en bekostelig affære. Revalidering er som redskab meget effektivt til at bane vej tilbage til arbejdsmarkedet. Set ud fra en investeringsstrategi er revalidering måske ligefrem pengene værd.

Læs om revalidering
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her