Spørg os om løntilskud

Kan en medarbejder ansat i løntilskud indgå i arbejdspladsens vagtplan og dermed pålægges at arbejde fx. mellem jul og nytår? Hvilken timeløn får en førtidspensionist ansat i løntilskudsjob? Kan man blive ansat i løntilskud efter to måneders ledighed?

Sidder du med lignende spørgsmål, så tag kontakt til os

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til løntilskud, er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter.

Er du borger med et spørgsmål om løntilskud, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Få kompensation for manglende kompetencer under oplæring

Med et løntilskud kan virksomheder blive kompenseret for de faglige, sproglige eller sociale kompetencer, den nydanske medarbejder kan mangle i starten.

Læs mere om løntilskud
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her