Spørg os om handicap

Hvordan skal vi forholde os, når en vi har en ansøger til et stillingsopslag, som søger med fortrinsadgang? Hvilke muligheder kan der være for en medarbejder, som på grund af en gigtsygdom har fået problemer med tunge løft i forbindelse med det daglige arbejde? 

Måske har du også et spørgsmål?

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til handicapområdet? Så er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter. 

Er du borger med et spørgsmål om handicap, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, din fagforening eller a-kasse, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Job og handicap

Blandt personer med et handicap er der et uudnyttet potentiale for beskæftigelse. Det kræver aktive jobsøgere, virksomheder som først og fremmest ser på kompetencer og jobcentre, som tager en aktiv rolle og hjælper med at finde løsninger.

Læs mere
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her