Spørg os om fleksjob

Kan en godkendt fleksjobber ansættes i ægtefælles virksomhed? Er det en ren kommunal beslutning, eller kan man finde svar i love, bekendtgørelser, vejledninger eller andre steder? Hvor lang en periode er der mulighed for, at en person vil kunne have ulønnet praktik som opstart til en fleksjobordning?

Måske har du også et spørgsmål?

Kommer du fra en virksomhed, et jobcenter eller en kommune, og har du spørgsmål til fleksjobområdet? Så er det gratis for dig at bruge Cabis eksperter. 

Er du borger med et spørgsmål om fleksjob, skal du kontakte dit lokale Jobcenter, din fagforening eller a-kasse, da Cabi udelukkende rådgiver virksomheder, kommuner og jobcentre. Find dit lokale jobcenter

Lovstof

Lovstof: Spørgsmål og svar

Her kan du se en oversigt over udvalgte spørgsmål og svar om det rummelige arbejdsmarked og den aktive beskæftigelsesindsats.

Se listen over spørgsmål og svar
Metode og værktøj, Viden og baggrund

Mangler din virksomhed det store overblik?

Få overblik over din virksomheds muligheder i forbindelse med fastholdelse, forebyggelse og rekruttering af medarbejdere.

Gå til overbliksværktøjet
Viden og baggrund

Værd at vide om fleksjob

Dyk ned i temaet fleksjob og få viden, værktøjer og inspiration til dit arbejde.

Læs mere
Viden og baggrund

Spørg Cabis eksperter

Kommer du fra en virksomhed, en kommune eller et jobcenter, og har du brug for et råd? Så kan du kvit og frit kontakte Cabis eksperter.

Få rådgivning her