Kurser til dig, der er ansat i kommunen

Find kommende kurser i oversigten herunder.

Se også listerne vores webinarer og Faglig Go' Morgen med Cabi

Har du spørgsmål til tilmeldingen?

Kontakt Malene Boel Kristensen på 2099 7771 eller mal@cabiweb.dk

Vi tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt udviklingschef Ella Petersen, ep@cabiweb.dk

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Job- og virksomhedskonsulent A-Z. På dette seks dages kursus får du de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent, krydret med de nyeste redskaber til, hvordan du samarbejder med og matcher borgere og virksomheder, rekrutterer nye medarbejdere til lønnede timer og får styr på skriftligheden i dit arbejde.

19. januar 2022
Første kursusdag
Hos Cabi

Skriftlighed for virksomhedskonsulenter

På dette heldagskursus har vi fokus på forståelsen af, hvilken faglig kontekst dine beskrivelser skal fungere i, således at du kan skrive mere målrettet og præcist.

2. februar 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Det virksomhedsvendte arbejde på sygedagpengeområdet

Vil du gerne blive skarpere på, hvordan du kan styrke brugen af lønnede timer på sygedagpengeområdet– og hvordan du kan understøtte dit jobcenter i at få flere i job? Så kom med på dette halvdagskursus, som tager dig 360 grader rundt om det virksomhedsvendte arbejde i sygedagpengeindsatsen.

15. marts 2022
Kl. 9.00 - 12.00
Hos Cabi

Jobfokus i samtalen

Jobfokus i samtalen er afgørende for at skabe jobresultater sammen med borgeren. Kom med på dette heldagskursus og hør, hvordan man holder jobfokus, når der er meget andet, der også er på dagsorden i samtalerne.

17. marts 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Brugen af de handicapkompenserende ordninger

Vil du gerne blive skarpere på, hvad de handicapkompenserende ordninger er – og hvordan du kan bruge dem til fastholdelse eller til at få flere i job? Så kom med på dette heldagskursus, som tager dig 360 grader rundt om ordningerne, præsenterer dig for cases samt giver dig redskaber, så du nemt kan omsætte din nye viden i praksis.

6. april 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi

Lær at udvikle gode jobafklaringsforløb med enkle metodeværktøjer

Progression og gode resultater i jobafklaringsforløbet forudsætter, at du som rådgiver kan aflæse borgerens parathed. På den måde kan du bedre tilpasse din støtte, vejledning og tilbud i takt med borgerens udvikling. På dette heldagskursus får du værktøjer til at forstå, hvor borgeren er, og hvordan du bedst kan bidrage til borgerens udvikling.

27. april 2022
Kl. 9.00 - 15.00
Hos Cabi
Webinar

Faglig Go' Morgen med Cabi

En virtuel time fyldt med viden og værktøjer til dig, der arbejder i den kommunale beskæftigelsesindsats. Se temaer og datoer for webinarene her

Læs mere

Kursus til job- og virksomhedskonsulenter

Job- og virksomhedskonsulent A-Z. Dette kursus giver dig de grundlæggende færdigheder som job- og virksomhedskonsulent. Læs om indhold, datoer og pris her.

Læs mere
Metode og værktøj

Værktøjer til jobcentre

Her finder du værktøjer indenfor den forenklet beskæftigelsesindsats, integrationsarbejdet, progressionmåling, samtalen med borgeren og meget mere

Læs mere