Kurser for virksomheder

Matcher kompetencerne ambitionerne, når I skal videre med virksomhedens CSR-arbejde og sociale ansvar? Se listen over de kurser, vi udbyder.

Vi tilbyder også at afholde interne kurser for en samlet gruppe i din organisation, ring på tlf. 8612 8855. Nederst i kursusoversigten kan du lade dig inspirere af interne forløb, vi kunne afholde hos jer.

Kursus

Optimer CSR-kommunikationen og styrk jeres brand

Vil I høste alle gevinsterne ved jeres CSR-kommunikation, men mangler viden om hvordan? På bare én dag lærer I at arbejde bredere og mere målrettet med jeres CSR-kommunikation, så jeres sociale engagement tilfører en tydelig værdi til virksomhedens brand.

Socialt ansvar og CSR
26. marts 2020
Kl. 9.00-15.00
Centralt i København
Kursus

Forebyg mobning gennem ledelse

Mobning på arbejdspladsen skaber konflikter, sygefravær, nedsat produktivitet og arbejdsrelateret stress. Men hvad gør du som leder, når APV’en viser, at der foregår mobning på din arbejdsplads? Det lærer du på dette kursus.

HR, ledelse og personale, Sygefravær
22. april 2020
Kl. 9.00-15.00
Centralt i København
Kursus

Lær at kende forskel på en travl og en stresset medarbejder

Dette kursus sætter spot på viden, forståelse og metoder til at forebygge stress og øge produktiviteten.

HR, ledelse og personale
17. september 2020
Kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus
Kursus

Kulturmødet på arbejdspladsen

På kurset kommer vi omkring udfordringerne i arbejdet med flygtninge og indvandrere på arbejdspladsen, b.la. ved indhold omkring bl.a. kulturmødet mellem forskellige tidsopfattelser, opnået og tilskrevet status m.m.

Nydanskere og integration
Internt kursus
hos jer
Kursus

Skal din nye medarbejder være en flygtning?

Cabi har i samarbejde med en række virksomheder udarbejdet en værktøjskasse, som gør det lettere at få flygtninge ind på arbejdspladsen med et godt resultat.

HR, ledelse og personale, Nydanskere og integration
Internt kursus
hos jer
Kursus

Download kursuskatalog

Få et fagligt forspring! Kom hjem med konkret viden og værktøjer, som styrker din faglige profil og kan omsættes direkte i dit arbejde.

Læs mere

Var det noget med et skræddersyet forløb?

Vi tilbyder at afholde kurser internt hos jer for en samlet medarbejdergruppe.
Vi står klar til at rådgive eller udvikle særlige kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er tilpasset jeres udfordringer.

For mere information, kontakt Ella Petersen