Kurser for virksomheder

Matcher kompetencerne ambitionerne, når I skal videre med virksomhedens CSR-arbejde og sociale ansvar? Se listen over de kurser, vi udbyder.

Vi tilbyder også at afholde interne kurser for en samlet gruppe i din organisation, ring på tlf. 8612 8855. Nederst i kursusoversigten kan du lade dig inspirere af interne forløb, vi kunne afholde hos jer.

Kursus

Forebyg og håndter stress

Stress er i flere virksomheder en større udfordring, der både går ud over arbejdsmiljø, trivsel og bundlinje. Det kan give behov for nye kompetencer og redskaber til indsatsen.

HR, ledelse og personale, Sygefravær
6. februar 2019
Kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus C

Den svære samtale om sygefravær/mistrivsel

Den svære samtale er essentiel, når du som leder skal skabe positive forandringer på sygefraværet i virksomheden. Få konkrete tips og teknikker til, hvordan du skaber større værdi med de svære samtaler.

HR, ledelse og personale, Sygefravær
5. marts 2019
Kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus C
Kursus

Tag hånd om det påvirkelige korttidsfravær

Det korte fravær udgør ca. halvdelen af fraværet i Danmark. Få indsigt i årsager og mekanismer samt viden om, hvordan du foretager en målrettet indsats med gode resultater, som kan ses på bundlinjen.

HR, ledelse og personale, Sygefravær
2. april 2019
Kl. 9.00-15.00
København
Kursus

Skal din nye medarbejder være en flygtning?

Cabi har i samarbejde med en række virksomheder udarbejdet en værktøjskasse, som gør det lettere at få flygtninge ind på arbejdspladsen med et godt resultat.

HR, ledelse og personale, Nydanskere og integration
7. maj 2019
kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus C
Kursus

For den professionelle HR partner om bæredygtige fastholdelsesforløb

Er du erfaren i at afholde svære samtaler i forbindelse med sygemeldinger på arbejdspladsen? Få udbygget din værktøjskasse med konkrete redskaber og vinkler, der kommer hele vejen rundt om fastholdelsesarbejdet.

HR, ledelse og personale, Sygefravær
24. september 2019
kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus C
Kursus

Kulturmødet på arbejdspladsen

På kurset kommer vi omkring udfordringerne i arbejdet med flygtninge og indvandrere på arbejdspladsen, b.la. ved indhold omkring bl.a. kulturmødet mellem forskellige tidsopfattelser, opnået og tilskrevet status m.m.

Nydanskere og integration
Kursus
Hos jer
Kursus

Optimer jeres CSR-kommunikation og oplev værdi

På kurset vil I få en række værktøjer og blive introduceret til beregnere, der kan benyttes i fortællingen om jeres sociale ansvar og engagement samt en realistisk handleplan baseret på jeres mål for CSR-kommunikation.

Socialt ansvar og CSR
Kursus
Hos jer