Kurser for virksomheder

Matcher kompetencerne ambitionerne, når I skal videre med virksomhedens CSR-arbejde og sociale ansvar? Se listen over de kurser, vi udbyder.

Vi tilbyder også at afholde interne kurser for en samlet gruppe i din organisation, ring på tlf. 8612 8855. Nederst i kursusoversigten kan du lade dig inspirere af interne forløb, vi kunne afholde hos jer.

Kursus

Stresset eller travl medarbejder? Kend forskel, det er dyrt at lade være!

Stressadfærd kommer til udtryk på forskellige måder og som reaktion på forskellige typer af pres. På kurset stiller vi skarpt på, hvordan du som leder, HR eller tillidsvalgt skaber opmærksomhed og dialog omkring trivsel og stress.

HR, ledelse og personale
17. september 2020
Kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus
Kursus

Styrk jeres interne samarbejde og kommunikation

Vil du styrke jeres trivsel og skabe sund kommunikation på din arbejdsplads? På kurset stiller vi skarpt på værktøjet Diversity Icebreaker – et unikt værktøj til kommunikation og samarbejde.

HR, ledelse og personale
21. oktober 2020
Kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus
Kursus

Styrk trivslen, skab overblik og få værktøjerne til at handle

På dette kursus får ud indblik i Cabis screeningsværktøj, så du kan igangsætte handlinger for at nedbringe sygefraværet. Kurset understøtter en strategisk tilgang henimod øget trivsel på arbejdspladsen.

Sygefravær
29. oktober 2020
Kl. 9.00-15.00
Cabi, Aarhus
Kursus

Styrk trivslen, skab overblik og få værktøjerne til at handle

På dette kursus får du indblik i Cabis screeningsværktøj, så du kan igangsætte handlinger for at nedbringe sygefraværet. Kurset understøtter en strategisk tilgang, så I kan skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Sygefravær
24. november 2020
Kl. 9.00-15.00
København
Kursus

Kulturmødet på arbejdspladsen

På kurset kommer vi omkring udfordringerne i arbejdet med flygtninge og indvandrere på arbejdspladsen, b.la. ved indhold omkring bl.a. kulturmødet mellem forskellige tidsopfattelser, opnået og tilskrevet status m.m.

Nydanskere og integration
Internt kursus
hos jer
Kursus

Skal din nye medarbejder være en flygtning?

Cabi har i samarbejde med en række virksomheder udarbejdet en værktøjskasse, som gør det lettere at få flygtninge ind på arbejdspladsen med et godt resultat.

HR, ledelse og personale, Nydanskere og integration
Internt kursus
hos jer
Kursus

Download kursuskatalog

Få et fagligt forspring! Kom hjem med konkret viden og værktøjer, som styrker din faglige profil og kan omsættes direkte i dit arbejde.

Læs mere

Var det noget med et skræddersyet forløb?

Vi tilbyder at afholde kurser internt hos jer for en samlet medarbejdergruppe.
Vi står klar til at rådgive eller udvikle særlige kurser og kompetenceudviklingsforløb, der er tilpasset jeres udfordringer.

For mere information, kontakt Ella Petersen