Sæt mangfoldighedsledelse og diversitet på dagsordenen

Forskellighed i medarbejderstaben kan blive til en god forretning. Det kan gavne bundlinjen og trivslen på arbejdspladsen, hvis medarbejderne ikke ligner hinanden alt for meget. Men det sker ikke af sig selv. Det kræver god mangfoldighedsledelse.

Mangfoldighed giver gevinst

De mest mangfoldige virksomheder tjener i gennemsnit 12,6 procentpoint mere end de mindst mangfoldige virksomheder. Det viser en undersøgelse fra servicevirksomheden ISS og konsulenthuset proacteur. 

Hvad er mangfoldighed egentlig?

I Cabi definerer vi mangfoldighed bredt. Derfor handler mangfoldighedsledelse for os om at lede en flok medarbejdere med mange forskellige slags mennesker og få det allerbedste ud af det. Også mennesker, som er kommet ind fra kanten af arbejdsmarkedet fx, fordi de fysisk eller psykisk ikke fungerer som de fleste. Eller mennesker, som kommer med en anden kulturbaggrund end den danske.

Det kan Cabi hjælpe med

Vores eksperter kan bl.a.

  • afholde strategidage
  • bidrage med råd og vejledning
  • inspirere med konkrete metoder til, hvordan I får tænkt mangfoldighed ind i jeres rekrutteringsprocesser, og hvordan I får sat mangfoldigheden i spil i det daglige arbejde.

Udbytte

Kendetegn ved mangfoldige virksomheder:

  • Bedre indtjening
  • Bredere rekrutteringsgrundlag
  • Øget innovation og dynamik
  • Bedre medarbejdertrivsel.

Se Cabis kursuskatalog!

Tilmeld dig et af vores åbne kurser, hvor du samtidig får mulighed for at udveksle erfaringer og lære af og med andre fagfæller.

Find det kursus, der passer dig. 

Download kataloget

Mulighed for tilretninger og tilvalg

Vi skræddersyr opgaveløsningen til netop jeres udfordringer og konkrete situation. Kontakt Ea Nielsen for nærmere dialog om jeres ønsker og behov.