CSR og resultater på bundlinjen

CSR er en ledelsesinvestering, der giver resultat på virksomhedens bundlinje på både den korte og den lange bane. Få hjælp til at udnytte potentialet af Cabi.

Kan socialt engagement og god forretning gå hånd i hånd, når virksomheden fx tager udsatte ledige i praktik eller nedbringer sygefraværet? Svaret er JA. Gennem samarbejde med Cabis konsulenter kan din virksomhed skabe forandringer.

Ledelsesviden og rådgivning du kan bruge i din virksomhed

Organisationsudvikling, mangfoldighed, strategisk rekruttering og CSR-afrapportering er andre områder, hvor du kan bruge Cabis konsulentrådgivning.

Sygefravær har indflydelse på bundlinjen

Fokus på trivsel og en rummelige personalepolitik kan fx have indvirkning på sygefraværet. Det giver bedre bundlinje og et godt arbejdsmiljø, som sikrer at virksomheden kan fastholde kompetencerne.

Cabi har arbejdet med sygefravær i mange brancher og i alle størrelser virksomheder. Vi arbejder gerne strategisk med sygefraværet gennem et screeningsværktøj, der sikrer en bæredygtig tilgang, og at alle sidegevinster og potentialer i din virksomhed bliver synlige.

Der er flere metoder til at reducere sygefraværet. Ved at screene jeres virksomhed ud fra eksisterende data kommer der fokus på sidegevinster og uforløste potentialer. 

Kontakt os om din virksomheds udfordringer og oplev, hvordan Cabis rådgivning og viden giver resultater.

Metode og værktøj

CSR

At tage socialt ansvar er også en del af CSR. Vil du bruge CSR som branding, skal du huske at fortælle omverdenen, at du gør en forskel.

Få mere viden om CSR

Bliv medlem af netværket

VirksomhedsnetværkCabi er for dig, der arbejder med personale og trivsel på arbejdspladsen - hvad enten det er som ejer, leder, HR-chef, HR-medarbejder, løn- og økonomimedarbejder eller som tillidsvalgt. Medlemskabet er gratis, og vi har netværkgrupper i både Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark/Fyn, Sjælland og Hovedstaden/Bornholm.

Læs mere om medlemskabet

Vil I høre mere?

Kontakt Ella for dialog og sparring.