Bæredygtig screening af jeres sygefravær giver gevinst

Gå strategisk til værks og opnå bedre trivsel ved brug af screeningmodel. Opnå mindre sygefravær og høj produktivitet med rådgivning fra Cabis konsulenter.

Mange initiativer bliver iværksat i virksomhederne i forhold til at reducere sygefravær, skabe bedre trivsel og højne produktiviteten. Det er ikke alle indsatser, der lykkedes til fulde på trods af et ihærdigt fokus, mange indsatser og ressourcetildeling.

Årsager til manglende succes kan være at:

  • Man har overset den grundlæggende forankring i organisationen
  • De systemer og interessenter, der skal interagere, er ikke tilstrækkelig funderet eller koordineret.

Vi har øje for sidegevinster, prioriteringer og interessenter

Dialog om og screening af jeres virksomheds viden og data sikrer en bæredygtig tilgang, så vi i kortlægningen kommer hele vejen rundt i jeres organisation med øje for sidegevinster, prioriteringer og interessenter.

Kontakt Birgitte eller Dorte for en dialog om, hvordan Cabi kan hjælpe jeres virksomhed strategisk ved brug af screeningmodellen. 

Læs mere om screeningsmodellen Klik her 

Læs også om sygefraværsscreening på Bornholm

- Vi har fået nye vinkler med, og vi har fået et fagligt modspil, som har skabt refleksion hos os og kvalificeret og nuanceret materialet.

Arbejdsmiljøkonsulent, Center for HR

Cabi har hjulpet Center for HR i Slagelse Kommune med at udvikle et dialogværktøj baseret på huset, som kommunens enkelte arbejdspladsers MED-udvalg bruger i arbejdet med at nedbringe sygefraværet. Det indeholder:

  • Korte videoklip med faglige introduktion til temaerne og info om vejledninger og retningslinjer i kommunen
  • Dialogkort
  • Scorekort
  • Procesværktøj om indsatser.

Læs her, hvordan Slagelse gør

Metode og værktøj

Få et gratis overblik over jeres sygefraværsindsats

Gå strategisk til værks og opnå bedre trivsel, mindre sygefravær og høj produktivitet. Brug vores gratis dialog- og screeningsværktøj til at synliggøre jeres styrker og udfordringer om sygefraværsindsatsen.

Se værktøjet og tag testen

Vil I vide mere om sygefravær?

Dyk ned i temaet:

Viden og baggrund

Sådan sænker I sygefraværet

Få gode råd og konkrete værktøjer til at reducere sygefraværet og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Læs mere

Vi står klar til at hjælpe jer videre

Cabis kompetente sygefraværsteam hjælper jer med at skabe det strategiske afsæt, der sikrer et vedvarende fokus og bæredygtighed i jeres indsatser. Vi løser ikke udfordringerne for jer, men sammen med jer. For vi tror på, at de bedste resultater skabes i et samarbejde, dér hvor løsningerne skal fungere i praksis. Kontakt Birgitte, Anne eller Dorte for en uforpligtende snak.