Få viden om virksomhedernes motivation for at tage imod udsatte borgere

Book Cabi og bliv inspireret med cases, teori, tips & tricks om virksomhedernes grunde til at arbejde med det sociale ansvar.

Hør Cabis oplæg om, hvordan I kan bruge viden om virksomhedernes motivation for at tage imod udsatte borgere til målrettet at skabe jobåbninger.

Brug oplægget på tværs af ansvarsområder for, at I sammen i jobcenteret og kommunen tænker virksomhedsrettet i indsatsen. Målgruppe er jobkonsulenter, sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter og ledelse på tværs af beskæftigelsesorganisation.

På halvanden time får I et inspirerende indspark, baseret på aktuel og relevant viden om virksomhedernes afsæt, for at handle og agere på det rummelige arbejdsmarked. Oplægget motiverer jeres indsats gennem:

  • Teori
  • Cases
  • Tips & tricks
  • En-til-en dialoger undervejs.

Vil I vide mere om socialt ansvar?

Dyk ned i temaet:

Viden og baggrund

Rekrutter med samfundsansvar

Behov for arbejdskraft? Rekrutter en ledig, som har brug for at få en chance. Få hjælp til at komme i gang.

Læs mere om CSR

Vil I høre mere?

Kontakt Ella Pedersen uforpligtende, hvis I vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi tilrettelægger et forløb eller en kursusdag efter jobcentrenes behov og veksler mellem oplæg, gruppearbejde, konkrete øvelser og egen refleksion. Typisk vil der være opfølgning efter fire uger.