Få et skræddersyet forløb om tværfaglig indsats i praksis

Tag skridtet fra strategisk planlægning og frem til at anvende de tværfaglige kompetencer i praksis. Cabi tilbyder ledere og medarbejdere i kommuner og jobcentre hjælp til at styrke det tværfaglige samarbejde i organisationer.

Koordinerede og individuelle løsninger til borgere uden for arbejdsmarkedet. Det er, hvad jobcentre og kommuner bl.a. skal levere som følge af reformen på fleksjob- og førtidspensionsområdet. Tværfagligt samarbejde mellem flere enheder og organisationer kan være en del af løsningen.

Cabi skræddersyr et forløb af en til fem dages varighed afhængig af de behov og udfordringer, I har. Forløbene kan have fokus på et eller flere af disse temaer:

 1. Effektiv ledelse af tværsektorielle indsatser
  Kompetenceudvikling til ledere og mellemledere, som vil arbejde mere strategisk med tværsektorielt samarbejde.

 2. Det gode tværfaglige samarbejde
  Kompetenceudvikling til sagsbehandlere, der skal styre det tværfaglige samarbejde mod fælles mål og samtidig sikre, at alle tværfaglige kompetencer i teamet bliver inddraget.

 3. Effektive ressourceforløb
  Facilitering af sagsbehandleres arbejde med ressourceforløb på tværs af forvaltninger, som skaber fremdrift og afklaring hos borgeren.

 4. Den koordinerende sagsbehandler
  Kompetenceudvikling til sagsbehandlere i jobcentre, som skal navigere i flere sektorer og binde borgerindsatser sammen.

 5. Progression som metode
  Progressionsværktøjer til at anskueliggøre borgerens fremskridt, og som derved gør det muligt at arbejde målrettet med progression.

Alle organisationer kræver individuelle løsninger. Tag fat i Bente Nissen om jeres behov og få et konkret tilbud på, hvordan Cabi kan hjælpe jer videre.

Vil I vide mere om tværfaglig indsats?

Dyk ned i emnet:

Viden og baggrund

Tværfaglig indsats

Få overblik over, hvad det vil sige, og hvad det kræver at arbejde på tværs af indsatser og fagligheder.

Læs mere om den tværfaglige indsats

Vil I høre mere?

Kontakt Bente for råd og dialog