Brug Cabi når du skal kommunikere jeres mål og resultater

Få dit budskab ud og bliv hørt. Få hjælp fra Cabi uanset, om det er strategisk eller praktisk formidling. Vi rådgiver om og udarbejder formidlingen til fx web, presse og sociale medier.

Med uddannede journalister samt kommunikations– og marketingmedarbejdere målretter vi jeres viden, resultater og gode historier, når det handler om fx implementering af nye strategier og arbejdsgange samt ekstern inddragelse af og formidling til interessenter på beskæftigelsesområdet.

Vi arbejder på alle medieflader og kan også stå for færdiggørelse af publikationer.

I ryggen har vi beskæftigelsesfaglige konsulenter med bredt kendskab til CSR og hele beskæftigelsesområdet. Cabis etnologer, sociologer, socialrådgivere, økonomer og socialantropologer kan på den måde hjælpe dig videre ud med resultater, konklusioner og evalueringer.

CSR, image og kommunikation

CSR kommunikation er en faglig styrke i Cabi, og vi rådgiver gerne om, hvordan virksomheder kan styrke deres CSR-image på beskæftigelsesområdet.

Vil I høre mere?

Kontakt kommunikationschef, Ea Nielsen, for en dialog om, hvordan kommunikationen bl.a. kan være med til at skabe forandring og forankring.