Konsulentydelser til kommuner og jobcentre

Vi rådgiver og løser konsulentopgaver for kommuner og jobcentre med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer.

Book vores konsulenter til et skræddersyet forløb, et oplæg med udgangspunkt i et specifikt fagligt område, workshops, kurser og kompetenceudvikling, procesfacilitering eller evaluering, analyse og kortlægning af årsager. Alt sammen med udgangspunkt i jeres specifikke udfordringer.

Hent inspiration i eksemplerne herunder, hvor vi har hjulpet andre i mål med en skræddersyet løsning.

Samarbejde mellem jobcentre og virksomhed

Mangler I en strategi eller en konkret handleplan for samarbejdet med virksomheder? Har de opsøgende medarbejdere de rette forudsætninger? Måske står I med andre udfordringer? Vi kan skræddersy et forløb, der hjælper jer med at nå jeres mål. Lad dig inspirere af nedenstående forløb, vi har kørt for andre. 

Hent faglig inspiration i vores tema om Samarbejde mellem jobcentre og virksomheder

Skal vi skræddersy et forløb til jer?

Tag fat i udviklingschef Ella Petersen 
på tlf. 5197 7845 eller ep@cabiweb.dk

Nedsat arbejdsevne

Med hjælp fra Cabis fleksjob-konsulenter kan I aktivt arbejde med fleksjob overfor virksomheder samtidig med, at I får den nyeste viden. I arbejdet med de handicapkompenserende ordninger, er der stort potentiale for at få flere i job ved at skærpe fokus på psykiske funktionsnedsættelser og inklusion. Lad os skræddersy et forløb, så det passer til jeres behov. Lad dig inspirere af eksemplerne her.

Hent faglig inspiration i temaet Nedsat arbejdsevne

Nydanskere og integration

Traditionelle tilbud og metoder fejler ofte i beskæftigelsesindsatsen for flygtninge og indvandrere, fordi betydningen af kulturforskelle ikke er tænkt ind. Få hjælp Få hjælp med et skræddersyet forløb tilpasset jeres behov. 

Hent faglig inspiration i vores tema om Nydanskere og integration

Metoder og interne samarbejder i den kommunale beskæftigelsesindsats 

Brug for sparring omkring borgerinddragelse, samskabelse eller hvordan I som ledere i kommunen kan understøtte det tværfaglige samarbejde? Lad os hjælpe jer på vej med et skræddersyet forløb tilpasset jeres behov. Bliv inspireret af eksemplerne på forløb herunder.  

Kom med på kursus

Vi tilbyder også en række åbne dagskurser, hvor temaet er fastsat på forhånd.

På disse kurser vil du møde medarbejdere fra andre kommuner og jobcentre, hvilket er en oplagt mulighed for at sparre med andre, der enten sidder med de samme udfordringer eller deler samme interesser. 

Se hele kursusoversigten her

- Lydhør konsulent fra Cabi, som med erfaring og pondus fik medarbejderne til at lytte, reflektere og arbejde med egen beskæftigelsesfaglighed. Forløbet var startskuddet til tættere systematisk samarbejde på tværs af jobfunktioner. Vi kunne som ledere bidrage på en anden måde, end hvis vi selv havde faciliteret udviklingsaktiviteterne.

Jobcenter Odder

Referenceliste over jobcentre og kommuner

Cabi har gennem de sidste par år gennemført udviklingsaktiviteter i adskillelige kommuner landet over.

Se oversigten

Kontakt os for dialog og sparring

Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvordan Cabi kan hjælpe lige netop jeres arbejdsplads. Tag fat i Ella allerede i dag.