Det virksomhedsvendte arbejde på sygedagpengeområdet

HALVDAGSKURSUS | 20.09.2022 KL. 9.00 - 12.00

Vil du gerne blive skarpere på, hvordan du kan styrke brugen af lønnede timer på sygedagpengeområdet– og hvordan du kan understøtte dit jobcenter i at få flere i job? Så kom med på dette halvdagskursus, som tager dig 360 grader rundt om det virksomhedsvendte arbejde i sygedagpengeindsatsen. 

Samarbejdet med virksomhederne har ændret karakter gennem de seneste år i sygedagpengeregi. Fra et ensidigt fokus på afklaring af arbejdsevnen til i højere og højere grad også at indtænke jobcentrets samlede opgave – at hjælpe ledige i job.

Dette kursus klæder dig på til denne rolle, for der er meget på spil i samarbejdet med virksomheden, når du skal være med til at finde småjobs til sygemeldte. Alt fra måden, du gebærder dig på i virksomheden, til hvordan du spotter konkrete opgaver, har betydning for resultatet af jeres møde.

Kurset vil bl.a. klæde dig på til, hvornår og hvordan du kan tale lønnede timer med virksomheden. Vi dykker ned i samtalen og ser også på de tekniske detaljer omkring etablering af lønnede timer.

Vi præsenterer dig både for cases samt giver dig konkrete redskaber, så du nemt kan omsætte din nye viden i praksis.

Efter kurset er du helt kørende i relation til at skabe lønnede timer som en del af den beskæftigelsesrettede indsats for sygemeldte.

Du vil få:

✓ viden om de lovgivningsmæssige forventninger til, at der arbejdes med lønnede timer for ledige sygemeldte

✓ viden om, hvordan du italesætter lønnede timer overfor arbejdsgivere

✓ redskaber til at spotte opgaver, der kan udløse lønnede timer for sygemeldte i virksomhedspraktik.

Kurset henvender sig til:
Kurset er for dig der arbejder med virksomhedsvendt indsats på sygedagpengeområdet, som gerne vil blive klogere på, hvordan du kan styrke indsatsen med at få ledige sygemeldte i job.

Pris:
Kr. 1.350 (ekskl. moms)

Prisen er inkl. kaffe, te, vand og sandwich to-go.

Vi tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt udviklingschef Ella Petersen, ep@cabiweb.dk 

Underviser:
Anne Brændbyge, seniorkonsulent i Cabi.

Sted: Cabi, Åboulevarden 70, 3., 8000 Aarhus C.

 

TILMELD

Læs vilkår

Ved at tilmelde mig giver jeg samtykke til, at Cabi må sende mig materialer, som knytter sig til arrangementet. Jeg er oplyst om, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage ved at framelde mig. Vi passer godt på dine oplysninger, læs vores persondatapolitik her

Tilmelding er bindende, og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse. Du kan dog frit overdrage din plads til en kollega ved at oplyse navn, stilling, tlf., og mail til mal@cabiweb.dk