Dagskursus for nye rehabiliteringsteamledere

HELDAGSKURSUS | LUKKET FOR TILMELDING

Som leder af et rehabiliteringsteam skal du stå stærkt i din faglighed og lovgivning, du skal mestre mødeledelse og tværfaglighed, og vigtigst skal du give borgeren en god og inddragende mødeoplevelse af jer som team. På denne kursusdag bliver du klædt godt på til din lederrolle. 

Dagskurset består af to spor. Et lovspor og et mødeledelsesspor.

Lovspor

Om formiddagen dykker vi ned i, hvornår sagen er tilstrækkeligt oplyst i forhold til

  • Ressourceforløb
  • Fleksjob
  • Førtidspension.

Vi ser også nærmere på, hvordan man laver den gode indstilling, når sagen skal sendes retur til ordinær indsats. Undervejs besøger vi revalideringsbestemmelserne og de handicapkompenserende ordninger.

Omdrejningspunktet for formiddagen vil således være, hvordan man tilgår beskrivelsen af arbejdsevnen. Vi rejser i den forbindelse bl.a. spørgsmål om, hvor mange praktikker der skal til i et forløb, hvor afklaret man skal være før fleksjob, og hvilken betydning funktionsevnebeskrivelsen har i blikket på borgerens sag.

Mødeledelse og tværfaglighed

Om eftermiddagen arbejder vi med mødeledelse og tværfaglighed som de to store overskrifter.

Under disse overskrifter ser vi nærmere på, hvordan du kan inddrage borgeren undervejs, så du sikrer borgerens synspunkt og trivsel under mødet.

Vi kommer også til at arbejde med, hvordan du skaber fremdrift og involverer mange fagligheder, hvordan du forventningsafstemmer med øvrige teammedlemmer, ligesom vi også præsenterer tips og tricks til god mødeledelse.

Du vil få:

✓ indblik i lovgivningen

✓ inspiration og viden om mødeledelse og tværfaglighed

✓ indsigt i hvornår en sag er tilstrækkeligt oplyst.

Kurset er for dig, der er ny leder af et rehabiliteringsteam.

Praktisk

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe, te, vand og kage.

Vi tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt udviklingschef Ella Petersen, ep@cabiweb.dk 

Underviser:
Annette Juul Jensen og Anne Brændbyge, seniorkonsulenter i Cabi.

Sted: Cabi, Åboulevarden 70, 3., 8000 Aarhus C.