Fortæl om jeres sociale ansvar

Er din virksomhed klar, når dine kunder stiller krav til dokumentation? Kan man fx læse om det, I gør, på jeres hjemmeside? Få hjælp fra Cabi og vores konsulenter til opgaven. Så står I bedre.

Mange af landets største virksomheder stiller CSR-krav til alle led i leverandørkæden. Tendenser peger på, at selv mindre virksomheder i stigende grad skal kunne fortælle om og dokumentere deres sociale ansvar.

Er du ejer eller leder af en mindre eller mellemstor virksomhed, er du nødt til at tænke på jeres CSR-profil.

Måske tager I allerede et stort ansvar, men har ikke fået sat ord på dette?

”At have styr på data, og at I kan beskrive, hvad I gør, kan helt enkelt få kunder til at vælge én virksomhed fremfor en anden. Selvom mange små virksomheder tager socialt ansvar, når de fx fastholder og rekrutterer, får de ikke fortalt historien og sendt data med, når de afgiver tilbud på opgaver. Desværre".

Mette Rønnau, direktør i Cabi

Hvordan kan Cabi hjælpe din virksomhed? Og hvad koster det?

Vi sikrer, at I kommer hele vejen rundt om det sociale ansvar og dermed styrker chancen for at vinde opgaver i fremtiden.

Erfaringer fra virksomheder i bygge-, catering- og rengøringsbrancherne viser, at dialog, møder og et fælles kig på data skaber det mest solide fundament. 

På baggrund af fysiske eller online møder, en skrive- og dataproces, hvor I selv deltager aktivt, sikres, at I fx får:

  • et dataark til brug ved tilbud
  • tekst til hjemmesiden
  • input eller plan for formidling
  • indhold til fysiske elementer.

Tag fat i Marianne Nilsson og hør, hvordan I opnår at stå stærkere, når kunder spørger efter jeres indsats på det sociale ansvar og forventer data. Med udgangspunkt i jeres udfordring og behov, får I et tilbud på opgaven. Du finder hendes kontaktoplysninger nederst på denne side. 


"Vi er med på, hvad markedet kan stille af krav. Vi ved, at de krav kommer, og vi vil ikke tabe forretning. Og vi ved, at vi vil stå bedre, når vi kan beskrive det ansvar, vi tager som virksomhed. Vi kunne ikke have kommet i gang eller i mål uden hjælp fra Cabi."

Chris Andersen Møller og Mark Jespersen, ejere af TF Favrskov  


”Det skaber merværdi for din forretning, når du rekrutterer mangfoldigt. Du får arbejdskraft - og det sociale ansvar tæller med, når kunder stiller krav om samfundsansvar. Cabi har hjulpet os godt på vej med fortællingen om vores sociale ansvar og verdensmålene til intern og ekstern brug”.

Martin Haugaard, ejer af Simply Cooking


Vil du have hjælp til at beskrive jeres sociale ansvar?

Så ring eller skriv til Marianne Nilsson

Konsulentydelse

Kom i mål med sparring fra Cabis konsulenter

Med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer, rådgiver Cabi virksomheder og kommuner i hele landet. Sammen med jer skaber vi socialt ansvarlige resultater med forebyggelse, fastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet.

Læs om, hvordan I kan bruge Cabi