Folkemøde 2021

Planlægger I virtuelt Folkemøde event?

Cabi stiller sig – uden beregning – til rådighed på jeres virtuelle event torsdag den 17. juni med vores viden og ressourcer, fordi vi som non-profit videnshus arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

I kan få viden fra praksis sat i spil ift. agendaen for jeres event.

I kan få en kvalificeret debattør med, som bringer konkrete perspektiver og viden ind om socialt ansvar.

Din organisation kan også bruge Cabi som faglig facilitator, moderator eller få faglig sparring på jeres virtuelle event.

Brug vores viden og kapaciteter
Find den, der passer til jeres event herunder og tag direkte kontakt:


Mette Rønnau
byder som direktør i Cabi ind med tendenser på fremtidens arbejdsmarked og fakta på gevinsten ved et socialt ansvar. Book Mette og få også kvalificeret jeres event med oplæg på, hvordan ledelse og bestyrelse kan sætte strategisk bæredygtig forretningsudvikling på dagsordenen bl.a. via Verdensmål 8.

Skriv direkte til Mette på mer@cabiweb.dk eller ring på tlf. 2083 4964

Læs mere om Mette Rønnau 


Jesper Pedersen
er som Cabis ekspert på udsatte unge og deres vej til job og uddannelse oplagt at booke, hvis din målgruppe er sårbare unge. Jesper kender til unge-indsatsen i kommuner på tværs af landet og kan bidrage, når det handler om gevinsten og virksomhedernes rolle ved involvering. 

Skriv direkte til Jesper på jep@cabiweb.dk eller ring på tlf. 4162 1272

Læs mere om Jesper Pedersen


Trine Thomsen
har med mange års ledererfaring fra beskæftigelsesindsatsen både kommunens og virksomhedernes vinkel på, hvordan ledige på kanten af arbejdsmarkedet kan komme tættere på job. Book Trine og få viden om indsatser, der giver effekt.

Skriv direkte til Trine på tri@cabiweb.dk eller ring på tlf. 2065 8697

Læs mere om Trine Thomsen


Anette Hansen
 har de seneste år arbejdet med det sociale frikort og kender derfor til både udfordringerne for virksomheder og kommuner. Desuden har hun i flere år arbejdet med brugen af de handicapkompenserede ordninger, så flere mennesker med kognitive udfordringer fastholdes eller får et job.

Skriv direkte til Anette på ah@cabiweb.dk eller ring på tlf. 4038 5474

Læs mere om Anette Hansen


Anne Brændbyge
kan byde ind med praksisviden fra jobcentre om gevinsten ved at fastholde medarbejdere og eksempler på brug af ordninger til mennesker med kognitive handicap.

Skriv direkte til Anne på aby@cabiweb.dk eller ring på tlf. 2063 3578

Læs mere om Anne Brændbyge


Ella Petersen
har som udviklingschef i Cabi øje for perspektiver og værdien af socialt ansvar, uanset om det er i erhvervslivet eller i den kommunale beskæftigelsesindsats. Brug derfor Ella til at sikre den røde tråd i jeres virtuelle event. Ella har faciliteret konferencer og debatter i mange år, og har siden april 2020 også arbejdet med virtuelle oplæg, så book trygt Ella som moderator eller facilitator.

Skriv direkte til Ella på ep@cabiweb.dk eller ring på tlf. 5197 7845

Læs mere om Ella Petersen


Annette Juul Jensen
kender til dagsordenen i den kommunale beskæftigelsesindsats og kan på jeres event bringe praksis ind i debat med stor viden om fx lønnede timer som et fokus i beskæftigelsesindsatsen.

Skriv direkte til Annette på aje@cabiweb.dk eller ring på tlf. 8612 8855

Læs mere om Annette Juul Jensen 


Mette Bengaard
har fingeren på pulsen, hvad angår virksomhedernes temperatur efter mere end et år med corona. Mette kan derfor koble et virtuelt program med aktuelt socialt ansvar. Book Mette til at være moderator eller facilitator til jeres event.

Skriv direkte til Mette på ben@cabiweb.dk eller ring på tlf. 2237 9004

Læs mere om Mette Bengaard


Marianne Lyngberg Nilsson
har fokus på den cirkulære omstilling og jobpotentialet for sårbare ledige. Det taler ind i verdensmål 8 som løftestand for socialt ansvar med værdi for forretning og mennesker.

Skriv direkte til Marianne på man@cabiweb.dk eller ring på tlf. 4113 7281

Læs mere om Marianne Lyngberg Nilsson

Har du spørgsmål?

Kontakt Marianne Lyngberg Nilsson

Viden og baggrund

Læs mere om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videns-, netværks- og formidlingshus. Vi arbejder på at fremme virksomhedernes samfundsansvar og skabe plads til flere på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi