Udvikl din virksomhed gennem FNs 17 verdensmål

Deltag i et forløb med fokus på FNs Verdensmål og få styr på forretningspotentiale og socialt ansvar i din virksomhed med Cabis konsulenter. Forløbet er gratis.

Cabi står klar med et konsulentteam, der over en 3-4 måneders periode sammen med din virksomhed vil sikre, at I får en strategisk og systematisk tilgang til at skabe øget eller ny forretning ved at arbejde aktivt med FN’s Verdensmål.

Gennem en indledende screeningsproces identificerer vi hvilke verdensmål, der relaterer sig mest til din virksomhed og som vil give størst værdi for din virksomhed, organisation og forretning.

For at deltage i forløbet, er det en forudsætning, at I vil udforske mulighederne i de forskellige Verdensmål og især i forhold til mål 8. Dette mål arbejder de fleste virksomheder allerede med, da socialt ansvar for medarbejdere er en naturlig del af det at drive en fornuftig forretning.

I gør sikkert allerede en del i dag for at fastholde medarbejdere og forebygge på arbejdspladsen samt rekruttere med socialt ansvar

Mål 8 vil derfor være ét af typisk tre eller fire mål, som forløbet har fokus på.

Når I siger ja til dette unikke og gratis konsulentforløb, som kun tre virksomheder får uden beregning, så forpligtiger I jer til at afprøve relevante redskaber - og at indgå som case og dermed være synlig i Cabis formidling.

En synlighed, som sætter fokus på jeres samfundsansvarlige aktiviteter med at være en bæredygtig, fremsynet virksomhed. Og hvem vil ikke det?

Udbytte – hvad får I ud af at være med i forløbet?

 • Overblik over hvilke Verdensmål, der tydeligt kobler sig til din forretning – og hvor der er potentiale for styrkelse af forretningen og bundlinjen. Verdensmål 8 vil indgå som et af flere relevante mål.
 • Overblik over hvilke Verdensmål jeres interessenter finder mest relevante.
 • Konkrete handlingsplaner for de udvalgte Verdensmål, så I kan komme i gang med arbejdet og få implementeret værdiskabende løsninger.

I vælger ved start en tovholder hos jer selv, og vi aftaler datoer for procesmøder hos jer.

Tag fat i os for mere information om denne unikke mulighed for et skræddersyet forløb til jeres virksomhed.

Nysgerrig?

Så skriv eller ring til Jacob eller Marie

Tag fat i Jacob Thorn

Konsulent
Tlf. 2089 8767
Mail: jat@cabiweb.dk 

 • Rådgiver inden for rapportering og evaluering specielt for CSR
 • Udvikling og implementering af metoder og formidling inden for socialt ansvar
 • Ansvarlig for at motivere og inspirere virksomheder til at tage et socialt ansvar; fastholde medarbejdere, forebygge sygdom og nedslidning samt inkludere dem, der står udenfor arbejdsmarkedet.

Faglig baggrund, bl.a.:

 • Cand.soc i Uddannelsesvidenskab, Aarhus Universitet
 • HD 1. Del, Aarhus Universitet
 • Certificeret Lean Manager, Lean Akademiet Compass.

Tag fat i Marie Torp Dandanel

Konsulent
Tlf. 2098 5653
Mail: mat@cabiweb.dk

 • Solid faglig og praktisk viden om arbejdet med CSR
 • Har gennem sit arbejde i Tryg Forsikring stået i spidsen for udvikling og implementering af CSR-strategier, aktiviteter koblet til FN’s Verdensmål samt rapportering og måling af CSR-indsatserne.
 • Har deltaget i en række projekter i Cabi med bl.a. fokus på beskæftigelsespotentialet for udsatte grupper i forhold til cirkulær økonomi 
 • Har afholdt en række workshops rundt om i landet med fokus på SMV’ers muligheder ift. Verdensmålene.

Faglig baggrund, bl.a.:

 • Cand.merc.(kom.) - Kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation, CBS
 • Specialisering i Corporate Responsibility, Governance, and Communication.
Viden og baggrund

FN's Verdensmål: Meget mere end klima og global ulighed

Hvis du som virksomhed tager socialt ansvar og skaber arbejdspladser til ledige fra kanten af arbejdsmarkedet, så arbejder du allerede med FN's Verdensmål 8.

Læs om Verdensmål 8 her