Ung i dag – din arbejdskraft i morgen

Konference mandag den 8. april i Fællessalen på Christiansborg.

Virksomheder har brug for, at unge uddanner sig og tager et job. At virksomheder kan rekruttere kompetent arbejdskraft er grundlaget for, at de kan fastholde drift og udvikling. Nogle unge har svært ved at finde vej til uddannelse og arbejde på trods af, at de rummer mange ressourcer. De har måske brug for at lære på andre måder end på skolebænken, og her spiller virksomhederne en væsentlig rolle.

Med Cabis årskonference sætter vi fokus på sårbare unge og virksomheders gevinst ved at ansætte dem. Din virksomhed kan gøre forskellen for et ungt menneske og samtidig høste frugterne i form af loyal og værdifuld arbejdskraft.

Er du som virksomhed interesseret i at høre mere eller vil være med, eller hvis du arbejder med ungeindsatsen i jobcenter, i kommune eller i anden organisation, så send en mail til Marianne Lyngberg Nilsson på man@cabiweb.dk.

Læs mere om Årskonferencen 2019 og tilmeld dig her

Vil du vide mere om unge og beskæftigetsindsatsen?

Læs mere her:

Viden og baggrund

Unge i job & uddannelse

Alle unge skal kunne se frem til et arbejdsliv. For nogen unge mellem 15 og 30 år kræver det en hjælpende og støttende indsats. Du kan som medarbejder i jobcenter, kommune eller virksomhed her finde viden til dit arbejde med unge, der ikke kan gå den direkte vej i job eller uddannelse.

Få viden og inspiration til dit arbejde med unge