Kom i mål med sparring fra Cabis konsulenter

Vi rådgiver og løser konsulentopgaver for private og offentlige arbejdspladser samt jobcentre og øvrige beskæftigelsesaktører med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer.

Cabi består af eksperter med hver deres ekspertisefelt inden for beskæftigelsesområdet. Alle vores løsninger bygger på en solid viden om regler og rammer på beskæftigelsesområdet og mange års praktisk erfaring med at hjælpe kommuner, jobcentre og andre professionelle samt virksomheder - store som små - i hele landet fra alle brancher og sektorer.

Din organisation eller virksomhed får gavn af Cabis samlede viden, erfaring og resultater, når I bruger vores konsulenter. Det kan fx være om faglige temaer som:

  • sygefravær, ledelse af en mangfoldig medarbejdergruppe eller stress, mistrivsel og arbejdsmiljø
  • tværfaglig organisering, styrkelse af virksomhedsamarbejde og andre beskæftigelsesrelevante temaer.

Vi løser ikke udfordringerne for jer, men sammen med jer. For vi tror på, at de bedste resultater skabes i et samarbejde, dér hvor løsningerne skal fungere i praksis.

Det får du som kunde

Vi tilbyder viden og værktøjer, der fungerer og skaber udvikling i hverdagen, og som er til gavn for den enkelte medarbejder, arbejdspladsen og samfundet.

Find inspiration i vores konsulentydelser til virksomheder her

Find inspiration i vores konsulentydelser til
jobcentre og kommuner
her

Cabis konsulent har været en fantastisk sparringspartner i forløbet. Han har kunnet stille de kringlede spørgsmål, og han har sikret, at fokus på projektets formål kontinuerligt var tydeligt. Konsulentens kendskab til "dynamikkerne" i en kommunal forvaltning har betydet, at han lynhurtigt har kunnet spore sig ind på, hvor "elefanten i rummet" befandt sig. Der er udarbejdet to virkeligt detaljerede og fine rapporter - begge med højt fagligt niveau. Samtidigt er resultaterne formidlet på en letforståelig måde. Jeg vil til enhver tid forsvare brugen af Cabis konsulenter som evaluator og sparringspartner.

Specialkonsulent, Ringkøbing-Skjern Kommune

- Meget lydhøre konsulenter, der forstod at tilpasse sig ønsker og behov omkring meget konkrete arbejdsredskaber til fastholdelse, viden og input til arbejdet i sygedagpengeforløbet.

Rebild Kommune, som brugte Cabi til at få flere konkrete redskaber, de kan bruge i sygedagpengeteamet.

Referenceliste over virksomheder

Cabi har gennem de sidste par år løst konsulentopgaver inden for bl.a. sygefravær og trivsel i en lang række virksomheder landet over.

Se oversigten

Referenceliste over jobcentre og kommuner

Cabi har gennem de sidste par år gennemført udviklingsaktiviteter i adskillelige kommuner landet over.

Se oversigten

Vores løsningsorienterede tilgang skaber værdi for vores kunder, bl.a. fordi vi har opdateret viden om de aktuelle udfordringer på det danske arbejdsmarked som del af Cabis videns- og netværkshus.

Alle virksomheder og jobcentre, der arbejder eller ønsker at arbejde med socialt ansvar, kan købe opgaveløsninger hos Cabi.

Konsulentydelse

Konsulentydelser for virksomheder

Her kan du se eksempler på vores konsulentydelser målrettet virksomheder.

Se eksemplerne
Konsulentydelse

Konsulentydelser for kommuner og jobcentre

Her kan du se eksempler på vores konsulentydelser målrettet kommuner og jobcentre.

Se eksemplerne

Kontakt os for dialog og sparring

Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvordan Cabi kan hjælpe lige netop jeres arbejdsplads. Tag fat i Ella allerede i dag.