Viden og sparring om socialøkonomi

Få viden og sparring om udvikling, opstart og forretning af organisationer og netværk, der beskæftiger sig med at fremme socialøkonomi og socialøkonomisk virksomhed i Danmark.

Find samarbejdspartnere og netværk til sparring og rådgivning om socialøkonomi:

www.kooperationen.dk
Kooperationen er arbejdsgiver- og interesseorganisation for kooperative og socialøkonomiske virksomheder. Vi hjælper bl.a. sociale iværksættere med vedtægter, valg af selskabsform, udvikling af socialøkonomiske forretningsmodeller samt juridisk rådgivning om personaleforhold og grundlæggende erhvervsjura.

www.socialkapitalfond.dk
Hos Den Sociale Kapitalfond har du mulighed for at indgå i partnerskab, hvor fonden bidrager med økonomisk støtte og forretningsrådgivning.

www.startvaekst.dk
Hos de regionale væksthuse kan du få gratis rådgivning og sparring i forbindelse med din forretningside.

www.startupsvar.dk
Startupsvar.dk er en service til iværksættere og mindre virksomheder i Danmark. Få svar på at starte op som iværksætter, praktiske spørgsmål i forbindelse med drift af virksomheden og find hjælp til at udforme en forretningsplan.

VirksomhedsnetværkCabi
Hos VirksomhedsnetværkCabi, kan du få adgang til virksomhedernes eget netværk. Netværket arbejder med social ansvarlighed ud fra virksomhedernes forskellige behov og kulturer - og på deres præmisser.