Ledelse & HR

CSR er en ledelsesinvestering, der giver resultat på virksomhedens bundlinje på både den korte og den lange bane. Få hjælp til at udnytte potentialet af Cabi.

CSR og resultater på bundlinjen

Kan socialt engagement og god forretning gå hånd i hånd, når virksomheden fx tager udsatte ledige i praktik eller nedbringer sygefraværet? Svaret er JA. Gennem samarbejde med Cabis konsulenter kan din virksomhed skabe forandringer. 

 

Ledelsesviden og rådgivning du kan bruge i din virksomhed

Organisationsudvikling, mangfoldighed, strategisk rekruttering og CSR-afrapportering er andre områder, hvor du kan bruge Cabis konsulentrådgivning.

 

Sygefravær har indflydelse på bundlinjen

Fokus på trivsel og en rummelige personalepolitik kan fx have indvirkning på sygefraværet. Det giver bedre bundlinje og et godt arbejdsmiljø, som sikrer at virksomheden kan fastholde kompetencerne.

Cabi har arbejdet med sygefravær i mange brancher og i alle størrelser virksomheder. Vi arbejder gerne strategisk med sygefraværet gennem et screeningsværktøj, der sikrer en bæredygtig tilgang og at alle sidegevinster og potentialer i din virksomhed bliver synlige.

Der er flere metoder til at reducere sygefraværet. Ved at screene jeres virksomhed ud fra eksisterende data kommer der fokus på sidegevinster og uforløste potentialer. 

Kontakt os om din virksomheds udfordringer og oplev, hvordan Cabis rådgivning og viden giver resultater. Ring til Cabi på 8612 8855.