Brug Cabis kommunikationskonsulenter

Få dit budskab ud og bliv hørt. Få hjælp fra Cabi uanset om det er strategisk eller praktisk formidling. Vi rådgiver om og udarbejder formidlingen til fx web, presse og sociale medier.

Brug Cabi, når du skal kommunikere projektresultater

Med uddannede journalister samt kommunikations– og marketingmedarbejdere målretter vi din viden, resultater og dine gode historier, når det handler om forebyggelse, fastholdelse eller rekruttering af udsatte grupper. Vi arbejder på alle medieflader og kan også stå for færdiggørelse af publikationer.

I ryggen har vi beskæftigelsesfaglige konsulenter med bredt kendskab til CSR og beskæftigelsesområdet. Cabis etnologer, sociologer, socialrådgivere, økonomer og socialantropologer kan på den måde hjælpe dig videre ud med resultater, konklusioner og evalueringer.

 

CSR, image og kommunikation

CSR kommunikation er en faglig styrke i Cabi, og vi rådgiver gerne om, hvordan virksomheder kan styrke deres CSR image på beskæftigelsesområdet.

 

Vi har senest arbejdet med formidling i opgave om støtte til sporskifte for Fonden for forebyggelse og fastholdelse. Se mere her