Fleksjobreformen - Virksomheder giver input til jobcentre

1. februar 2013

Få virksomhedernes input til at etablere fleksjob på få timer og fastholde medarbejdere i ordinært job via de sociale kapitler.

Fleksjobreformen - Virksomheder giver input til jobcentre

Kataloget er udarbejdet for at inspirere jobcentre til at etablere fleksjob med få ugentlige timer i samarbejde med virksomhederne. Og hjælpe virksomhederne til at se, hvordan de kan fastholde medarbejdere i ordinært job via de sociale kapitler, som reformen foreskriver.

Inspirationskataloget er til dig, der skal ud og tale med virksomhederne om mulighederne for fastholdelse af medarbejdere og for fleksjob.

Og virksomhederne vil gerne tale med jobcentrene. 

En analyse udarbejdet af Cabi i samarbejde med analysefirmaet Epinion viser, at 62 procent af virksomhederne er villige til at tale med jobcentret om mulighederne for at finde arbejdsopgaver til en person, som kun kan arbejde i ti timer eller mindre om ugen.  

Inspirationskataloget giver indsigt i, hvilke muligheder og barrierer virksomhederne typisk ser, når det kommer til etablering af fleksjob på meget få timer. Også når det kommer til fastholdelse af medarbejdere, som får nedsat arbejdsevne.

Kataloget giver også en kort gennemgang af lovændringerne og en række gode råd til kontakten med virksomhederne.


Download inspirationskataloget som pdf.

Bestil udgivelser fra Cabi.