Om Cabi

Viden, metoder, redskaber, best practice og netværk med virksomheder, jobcentre eller begge dele. Det er, hvad vi har samlet i en indgang til virksomheder og jobcentre.

Bedre arbejde til flere. Det er Cabis mål, som handler om, at udsatte ledige skal have en god fremtid på arbejdsmarkedet, og at medarbejdere skal fastholdes, blandt andet ved at forebygge nedslidning.

Erfaringen viser, at det kræver et godt samarbejde mellem jobcentre og virksomheder at få det til at lykkes. Vi bestræber os derfor på at:

  • støtte virksomheder i at arbejde socialt ansvarligt
  • udvikle tilgangen til udsatte ledige hos jobcentrene
  • øge samarbejdet mellem jobcentre og virksomheder
  • forbedre det enkelte menneskes muligheder.

Alle jobcentre og virksomheder, der arbejder eller ønsker at arbejde med socialt ansvar, kan samarbejde med Cabi.

Til dig, som kommer fra en virksomhed

Har du brug for værktøjer til at hjælpe sygemeldte kolleger i virksomheden og gavne bundlinjen? Savner du sparring med andre virksomheder, der tager socialt ansvar - eller ligger du inde med erfaringer, som andre virksomheder kan have gavn af? Eller måske er det et overblik over lovstof om fleksjob og løntilskud, du leder efter?

Det er ting som disse, du kan få gratis viden, netværk og rådgivning omkring hos Cabi. Du kan også købe os til at hjælpe dig til selv at håndtere dine udfordringer – uanset om det handler om sygefravær, mangfoldighed, psykisk arbejdsmiljø eller andet inden for det sociale ansvar og CSR for egne medarbejdere.

Ring og få en snak med en af vores eksperter.

VirksomhedsnetværkCabi - Danmarks største netværk for socialt ansvar

Vil du være medlem af Danmarks største netværk for virksomheder? Og blive bedre til at arbejde med socialt ansvar, sygefravær samt fastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet af personer med særlige behov?
Bliv medlem af VirksomhedsnetværkCabi

 

Til dig, som kommer fra et jobcenter

Er du ude efter inspiration til samarbejdet med de lokale virksomheder om virksomhedspraktikker, fleksjobs med lavt timetal eller andet? Er du nysgerrig efter at lære af de gode erfaringer fra andre jobcentre med forebyggende virksomhedsservice eller mentorordninger? Eller har du måske brug for viden om at få skabt et stærkt tværfagligt samarbejde om kommunens udsatte borgere?

Spørgsmålene er eksempler på områder, som du kan få gratis viden, netværk og rådgivning om hos Cabi. Du kan også købe os til at hjælpe med metodeudvikling og implementering i jobcentret.

Ring og få en snak med en af vores eksperter.