Cabi-kursus: Den svære samtale om sygefravær/mistrivsel

30. oktober 2018 kl. 09:00
København

At mestre den svære samtale er essentiel, når du som leder skal skabe positive forandringer på sygefraværet i virksomheden. Meld dig til denne kursusdag og få konkrete tips og teknikker til, hvordan du kommer ind til kernen og skaber større værdi med de svære samtaler.

På alle arbejdspladser opstår der situationer, hvor lederen før eller siden må tage stilling til en situation eller problematik, som kan have konsekvenser for medarbejderens fremtidige arbejdsliv. Det kræver indsigt og rettidig omsorgsforståelse.

På dette kursus klæder vi dig som leder på til at tage udfordringen op og gør dig bevidst om de kompetencer, du har i erfaringsrygsækken, når du skal sætte dig selv i spil i et ledelsesrum, der fører til positive forandringer.

Indhold:

  • Den svære samtale; hvorfor og om hvad?
  • Samtaleteknik og – metode
  • Anerkendende kommunikation med kant
  • Tips og tricks i samtalen
  • Øvelser i den svære samtale og implementering af læring

Udbytte

Efter kurset vil du have større indsigt i, hvordan du som leder eller personaleansvarlig kan skabe reelle forandringer gennem den svære samtale, og du vil gennem tips og tricks og konkrete øvelser styrke dine individuelle dialogkompetencer.

Målgruppe

Ledere og personaleansvarlige

Praktisk

Kurset afholdes 30. oktober 2018 kl. 9.00-15.00 centralt i København – adressen oplyses før kursusstar.

Tilmeld dig her

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe og kage. 

Tilmelding er bindende og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse (du kan dog frit overdrage din plads til en kollega).

Se flere Cabi-Kurser for virksomheder.

Din underviser

Seniorkonsulent Dorte Rosendahl Kirkegaard har 20 års konsulenterfaring med ledelsesmæssig rådgivning og metodeudvikling indenfor forebyggelse og håndtering af stress og sygefravær. Hun har viden på både strategisk og operationelt niveau fra ansættelse i en skandinavisk virksomhed og som konsulent indenfor strategisk sundhed og forebyggelse.


Ja tak, jeg vil gerne modtage kursusoversigten direkte i indbakken to gange årligt: