Cabi-kursus: Kulturmødet på arbejdspladsen

31. december 2018 kl. 00:00

Der kan opstå udfordringer, når danske virksomheder tager imod flygtninge og indvandrere på arbejdspladsen. Kommunikationen kan være svær, og misforståelser kan opstå i kulturmødet. Måske du kender situationen, når nye medarbejdere med anden etnisk baggrund ikke dukker op, kommer for sent, ikke gør det aftalte eller dét, du forventede.

På dagskurset Kulturmøder på arbejdspladsen lærer du om kulturmødet for at opnå et bedre samarbejde. Din virksomhed kan undgå misforståelser og i stedet fremme et godt samarbejde, ved at virksomheden blive bevidst om kulturforskellene og arbejder med konkrete værktøjer.

På kurset kommer Nadia El-Gendi omkring udfordringerne i arbejdet med flygtninge og indvandrere på arbejdspladsen, bla. ved indhold omkring

• kulturmøder mellem hierarkisk og lighedsorienteret arbejdspladskultur

• selvstændighed

• forskellige tidsopfattelser

• forståelse for status i organisationen

• værktøjer til at fastholde medarbejdere med anden etnisk baggrund end dansk

Målgruppe

Ledere og HR-medarbejdere

Praktisk 

Kontakt seniorkonsulent Nadia El-Gendi for yderligere information.

Om din underviser 

Nadia El-Gendi, seniorkonsulent i Cabi, har siden 2007 arbejdet med integration og kulturmøder på arbejdsmarkedet.

"Hvis du arbejder med flygtninge i det daglige, kan jeg klart anbefale Nadia El-Gendi fra Cabi til at komme og undervise.  Nadia er en fantastisk underviser, hun ved virkelig, hvad hun taler om, og hun er god til at lære fra sig. Hun er god til at stille tingene op, så man får en bedre forståelse. Vi har helt klart fået nogle fantastiske redskaber med os, som vi kan bruge i det daglige arbejde med vores integrationsborgere", siger Mette Sørensen fra Vesthimmerland Kommune efter en kursusdag.

Se flere Cabi-Kurser for virksomheder.