Cabi Kursus: Redskaber til optimering af jobafklaringsforløb

6. november 2018 kl. 09:00
Aarhus

Tilmeld dig dette åbne kursus og få de centrale værktøjer til at udvikle gode jobafklaringsforløb. Lær, hvordan du med simple virkemidler bidrager til progression i borgerens forløb.

Progression og gode resultater i jobafklaringsforløbet forudsætter, at du som rådgiver kan aflæse borgerens parathed, så du kan time din støtte, vejledning og tilbud i takt med borgerens udvikling. Det kræver de rigtige værktøjer til at forstå, hvor borgeren er, og hvordan du bedst kan bidrage til borgerens udvikling.

Ni ud af ti deltagere på tidligere afholdt kursus oplevede, at kurset gav inspiration til at arbejde med området i det daglige arbejde, og vil anbefale det til andre.

"Tusind tak til underviser Annette Juul Jensen for en inspirerende dag med masser af relevant og brugbar viden" skrev Dorte Møldrup fra konsulenthuset Møldrup § Kjeldsen efter deltagelse på kurset.

Indhold  

På kurset introducerer vi en screeningmetode til funktionsniveauer, metode til at afdække parathed samt et værktøj til at måle jeres progression sammen med borgeren på en nem og overskuelig måde. 

Kurset afsluttes med tips til, hvordan du i højere grad kan agere som proceskonsulent end som sagsbehandler i din hjælperolle. 

Kurset indeholder: 

  • Screeningsmetode til funktionsniveau
  • Afdækning af parathedsstadium – herunder self efficacy
  • Progression ift tilbagevenden til arbejde - måleværktøj
  • Hjælperrollen som proceskonsulent

Vi afholder også et udvidet og træningsbaseret tre-dags kursus, og tilbyder desuden skræddersyede procesforløb med udgangspunkt i netop jeres udfordringer og implementeringsfokus. Kontakt underviser Annette Juul Jensen for nærmere information. 

Udbytte 

Efter kurset vil du have 

  • fornyet inspiration til at arbejde mere progressivt i jobafklaringsforløbene.
  • ny og praksisorienteret viden om, hvordan du skaber meningsfuldt indhold for og med borgeren. 

Målgruppe

Ansatte i jobcentre som arbejder med jobafklaringsforløb

Praktisk 

Kurset afholdes 6. november 2018 kl. 9.00-15.00 hos Cabi, Åboulevarden 70.3, 8000 Aarhus C.

Tilmeld dig her

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe og kage. 

Tilmelding er bindende og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse (du kan dog frit overdrage din plads til en kollega).

Se flere aktuelle Cabi-kurser

Din underviser

Annette Juul Jensen er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc. og har mange års erfaring med at skabe forandring for borgeren gennem grundig analyse.
Som en erfaren underviser har Annette lavet talrige kompetenceudviklingsforløb for jobcentermedarbejdere blandt andet inden for virksomhedsservice og sygefravær. Annette tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt Annette Juul Jensen for mere information.