Cabi-kursus: Ny viden til erfarne fleksjobmedarbejdere

9. oktober 2018 kl. 09:00
Aarhus

Kursus for erfarne medarbejdere på fleksjobområdet, der ønsker drøftelse om udfordringer og brug af ordningen. Du får opdateret din viden om forskellige aspekter af ordningen og får mulighed for dialog med kolleger fra andre jobcentre.

Kurset vil både byde på konkret opdatering af viden og udveksling af erfaringer mellem deltagerne. Det er derfor vigtigt, at du selv er indstillet på at indgå i den løbende dialog med egne erfaringer og spørgsmål.

Indhold:

  • Opfølgning efter 2½ år
  • Revurdering efter 4½ år
  • Midlertidigt og permanent fleksjob
  • Fastholdelse i fleksjob
  • Do’s & Don'ts

Udbytte

På dette kursus får du perspektiveret egne erfaringer, tilført ny viden og idéer til det videre arbejde.

Målgruppe

Erfarne medarbejdere tilknyttet fleksjobområdet i landets jobcentre.

Praktisk 

Kurset afholdes 9. oktober 2018 kl. 9.00-15.00 hos Cabi, Åboulevarden 70.3, 8000 Aarhus C.

Tilmeld dig her

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe og kage. 

Tilmelding er bindende og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse (du kan dog frit overdrage din plads til en kollega).

Se flere aktuelle Cabi-kurser

Din underviser 

Annette Juul Jensen er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc. og har mange års erfaring med at skabe forandring for borgeren gennem grundig analyse.
Som en erfaren underviser har Annette lavet talrige kompetenceudviklingsforløb for jobcentermedarbejdere blandt andet inden for virksomhedsservice og sygefravær.

Carsten Lunden har mere en 15 års erfaring med fleksjob og rådgivning af beskæftigelsesfaglige aktører.
Carsten er en dygtig underviser og har som Cabis ekspert på fleksjobområdet holdt talrige kurser og oplæg om fleksjob og reformens ændringer i landets jobcentre. Carsten formidler i øvrigt juridiske svar om ordninger og muligheder, som øger rummeligheden på det danske arbejdsmarked, som en del af Cabis Svarservice.