Cabi-kursus: Når du savner inspiration og systematik i arbejdet med aktivitetsparate flygtninge

29. maj 2018 kl. 09:00
Aarhus

Få redskaber til at sikre en sammenhængende, arbejdsrettet, rehabiliterende indsats.

Indhold

På dette kursus arbejder vi med en systematisk indsats for aktivitetsparate flygtninge. Kurset tager udgangspunkt i forløbsprogrammet for arbejdsrettet, rehabiliterende indsats for flygtninge med traumer, som Cabi har udarbejdet i samarbejde med LGInsight. Find forløbsprogrammet her

Du får kendskab til forløbsprogrammet og dets redskaber, samt hvad det kræver af dig som koordinerende sagsbehandler for at sikre en sammenhængende, arbejdsrettet, rehabiliterende indsats.

Udbytte

Efter kurset vil du have redskaber til at arbejde systematisk med en indsats for aktivitetsparate flygtninge, som gennem hele forløbet har fokus på beskæftigelse og en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for at nå dertil.

Målgruppe

Kurset er for dig, som arbejder som koordinerende sagsbehandler for aktivitetsparate flygtninge og familiesammenførte.

Praktisk 

Kurset afholdes 17. maj 2018 kl. 9.00-15.00 hos Cabi, Åboulevarden 70.3, 8000 Aarhus C.

Tilmeld dig her

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe og kage. 

Tilmelding er bindende og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse (du kan dog frit overdrage din plads til en kollega).

Se flere aktuelle Cabi-kurser

Din underviser 

Bente er en erfaren underviser og har stor viden om det tværfaglige og tværorganisatoriske samarbejde i beskæftigelsesindsatsen.

Bente har holdt talrige oplæg og workshops om tværfaglighed i landets kommuner, og har arbejdet indgående og praksisorienteret med det tværsektorielle samarbejde som innovationsleder i ungeprojektet Route 25.