Cabi-kursus: Når du savner inspiration og systematik i arbejdet med aktivitetsparate flygtninge

17. april 2018 kl. 09:00

Få redskaber til at sikre en sammenhængende, arbejdsrettet, rehabiliterende indsats.

På dette kursus arbejder vi med en systematisk indsats for aktivitetsparate flygtninge. Kurset tager udgangspunkt i forløbsprogrammet for arbejdsrettet, rehabiliterende indsats for flygtninge med traumer, som Cabi har udarbejdet i samarbejde med LGInsight.

Du får kendskab til forløbsprogrammet og dets redskaber, samt hvad det kræver af dig som koordinerende sagsbehandler for at sikre en sammenhængende, arbejdsrettet, rehabiliterende indsats.

Målgruppe

Kurset er for dig, som arbejder som koordinerende sagsbehandler for aktivitetsparate flygtninge og familiesammenførte.

Udbytte

Efter kurset vil du have redskaber til at arbejde systematisk med en indsats for aktivitetsparate flygtninge, som gennem hele forløbet har fokus på beskæftigelse og en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for at nå dertil.

Praktisk 

Kurset afholdes 17. maj 2018 kl. 9.00-15.00 i København.

Tilmeld dig her

Pris kr. 2.600 inkl. frokost, kaffe og kage. 

Se flere aktuelle Cabi-kurser

Din underviser 

Bente er en erfaren underviser og har stor viden om det tværfaglige og tværorganisatoriske samarbejde i beskæftigelsesindsatsen.

Bente har holdt talrige oplæg og workshops om tværfaglighed i landets kommuner, og har arbejdet indgående og praksisorienteret med det tværsektorielle samarbejde som innovationsleder i ungeprojektet Route 25.