Cabi-kursus: Workshop om rekruttering fra kanten

31. december 2018 kl. 00:00

Der er behov for småjobs og gode praktikforløb, samtidig med at virksomhederne mangler arbejdskraft. Deltag på denne workshop og slå to fluer med et smæk.

Indhold

På workshoppen vil Cabi præsentere, hvordan du kan hjælpe virksomheder med at rekruttere strategisk fra kanten af arbejdsmarkedet og samtidig få flere borgere i praktik eller job.

Omdrejningspunktet er at tænke i arbejdsopgaver frem for klassiske stillingsbetegnelser i virksomhedernes fremtidige rekruttering.

Udbytte

Cabi introducerer på workshoppen tankegangen bag strategisk rekruttering fra kanten og et redskab til, hvordan du kan identificere disse opgaver.

På workshoppen kommer vi også omkring udfordringerne og gevinsterne ved at  gå i dialog med virksomheder om rekruttering fra kanten af arbejdsmarkedet.

I vil desuden blive introduceret til, hvordan I kan bruge redskabet konkret i dialogen med virksomhederne.

Deltagere på tidligere afholdte workshops fremhæver særligt tankegangen i at tænke opgaver fremfor stillingsbetegnelser og anvendeligheden af det overskuelige opgaveredskab som konstruktivt og brugbart til dialogen med virksomheder.

Målgruppe

Job-, virksomheds- og erhvervskonsulenter fra alle landets jobcentre er velkommen.

Form og ramme  

Workshoppen afholdes hos jer med op til 30 deltagere .
Prisramme: Oplæg og facilitering af to timers varighed: kr. 8.000,- + transport.

Se mere om workshopindhold eller kontakt Jesper og Ella for en dialog om mulighederne.

Din underviser

Jesper er seniorkonsulent og ekspert på udfordringerne i beskæftigelses-indsatsen. Sin store viden på området har han opbygget gennem konkrete erfaringer og opgaver i løbet af de seneste 15 år.

Om strategisk rekruttering fra kanten

Jesper har sammen med Ella Petersen, jobcenteransvarlig i Cabi, i 2016 arbejdet med strategisk rekruttering fra kanten. Dette er sket gennem research, interview, besøg og dialog med jobcentre og virksomheder samt udvikling, test og dialog om tankesættet og opgaveværktøjet.

Se mere om strategisk rekruttering fra kanten på her