Cabi-kursus: Redskaber til optimering af jobafklaringsforløb

27. september 2017 kl. 09:00

Tilmeld dig dette åbne kursus og få de centrale værktøjer til at udvikle gode jobafklaringsforløb. Lær, hvordan du med simple virkemidler bidrager til progression i borgerens forløb.

undefined

Kurset er for dig, som arbejder med jobafklaringsforløb i et jobcenter eller i et tilbud.

Progression og gode resultater i jobafklaringsforløbet, forudsætter, at du som rådgiver kan aflæse borgerens parathed, så du kan time din støtte, vejledning og tilbud i takt med borgerens udvikling. Det kræver de rigtige værktøjer til at forstå, hvor borgeren er, og hvordan du bedst kan bidrage til borgerens udvikling.

Ni ud af ti deltagere på tidligere afholdt kursus oplevede, at kurset gav inspiration til at arbejde med området i det daglige arbejde.

Kursusindhold  

På kurset introducerer vi en screeningmetode til funktionsniveauer, metode til at afdække parathed samt et værktøj til at måle jeres progression sammen med borgeren på en nem og overskuelig måde. 

Kurset afsluttes med tips til, hvordan du i højere grad kan agere som proceskonsulent end som sagsbehandler i din hjælperolle. 

Kurset indeholder: 

  • Screeningsmetode til funktionsniveau
  • Afdækning af parathedsstadium – herunder self efficacy
  • Progression ift tilbagevenden til arbejde - måleværktøj
  • Hjælperrollen som proceskonsulent

Udbytte 

Efter kurset vil du have 

  • Fornyet inspiration at arbejde mere progressivt i jobafklaringsforløbene.
  • Ny og praksisorienteret viden om, hvordan du skaber meningsfuldt indhold for og med borgeren. 

Praktisk 

Pris: kr. 2.600

Dato: 27. september 2017 kl. 9 - 15

Sted: Åboulevarden 70.3, 8000 Aarhus C

Forplejning: Frokost samt kaffe og kage

Kurset oprettes med min. 12 deltagere.

Tilmelding er bindende og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse (du kan dog frit overdrage din plads til en kollega).

 Tilmeld dig her

Om underviseren 

Annette Juul Jensen er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc. og har mange års erfaring med at skabe forandring for borgeren gennem grundig analyse. 

Som en erfaren underviser har Annette lavet talrige kompetenceudviklingsforløb for jobcentermedarbejdere blandt andet inden for virksomhedsservice og sygefravær. Annette tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt Annette Juul Jensen for mere information.  

Se kommende Cabi-kurser

 


 

  

Ja tak, jeg vil gerne modtage kursusoversigten direkte i indbakken to gange årligt: